Σάββατο 1 Απριλίου 2017

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ 1/4/2017


ΠΑΣ Γιάννινα-Ξάνθη:

Δεν ήταν καλός ο ΠΑΣ αλλά πήρε το 1-1 στην Τρίπολη από τον Αστέρα, αυτή ήταν η 3η σερί ισοπαλία του και το 4ο σερί παιχνίδι που δεν κερδίζει. Βαθμολογικά αδιάφορος πλέον, εντός έδρας έχει μοιρασμένο ρεκόρ με 5-4-3.

Μάλλον εκτός οι Σκόνδρας και Βιδάλ, απών ο Μαμπουλού.

Μέτρια εντός έδρας η Ξάνθη, παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στον Λεβαδειακό, μένοντας έτσι για 2ο σερί αγώνα χωρίς νίκη. Εκτός έδρας έχει ισορροπημένο ρεκόρ με 5-2-5, απέχει μόλις 3 βαθμούς από την πρώτη πεντάδα.

Ο Γουάλας επιστρέφει από τιμωρία, αμφίβολοι οι Χατζητερζόγλου και Παπαστεριανός.

Πρόταση στοίχημα: Ο ΠΑΣ έχει κολλήσει στις ισοπαλίες τελευταία και είναι ευκαιρία σήμερα να επιστρέψει στις επιτυχίες. Ντεφορμέ πριν τη διακοπή η Ξάνθη, που δεν δείχνει ικανή να κυνηγήσει μέχρι τέλους την πεντάδα, κρατάμε σαν προγνωστικό τον άσο.

Λεβαδειακός-Βέροια:

Στάθηκε εξαιρετική στην Ξάνθη ο Λεβαδειακός και απέσπασε τελικά το 2-2, αυτή ήταν η 2η σερί ισοπαλία του, αλλά αμυντικά πρέπει να βελτιωθεί άμεσα. Απολύτως ισορροπημένο το εντός έδρας ρεκόρ του με 4-4-4, απέχει μόλις 3 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι Μεντί Τριποτσέρης επιστρέφουν από τιμωρία, διαθέσιμοι Μουλόπουλος και Καραμπουέ, απόντες οι Μπελγκαζουανί και Νιασέ.

Μετά από καιρό η Βέροια ήταν πραγματικά καλή και συνέτριψε εντός έδρας με 4-0 την Κέρκυρα, επιστρέφοντας στα τρίποντα. Εκτός έδρας έχει πάρει μόλις 5 βαθμούς σε 12 αγώνες, ισοβαθμεί στον πάτο της βαθμολογίας, με τον Ηρακλή.

Παίζουν ο τερματοφύλακας Λόπες και ο Άρτσε, επιστρέφουν από τιμωρία οι Ασίγκμπα, Αντονιάν.

Πρόταση στοίχημα: Μεγάλο εξάποντο στην ουρά, με τις δύο ομάδες να δείχνουν ενθαρρυντικά στοιχεία πριν την διακοπή. Καμία τους δε θέλει να χάσει, επομένως το βάρος θα πέσει στην άμυνα, κρατάμε σαν πρόβλεψη το no goal.

Πηγή: Prognostika stoiximatos