Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Η κληρωτίδα έδειξε πρόωρους τελικούς στο Champions League!


Το Champions League έφτασε στη φάση των «8» και η κληρωτίδα από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε έβγαλε πολύ ενδιαφέροντα ματς. Μάλιστα μερικά από αυτά μπορούν χωρίς την παραμικρή αμφιβολία να χαρακτηριστούν και πρόωροι τελικοί. Το σίγουρο είναι ότι οι μάχες που αναμένουμε θα είναι αρκετά μεγάλες.

Η μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση συνεχίζεται και σιγά-σιγά φτάνει προς το τέλος της. Σίγουρα όσο προχωράει ο θεσμός τόσο η ένταση και η αγωνία μεγαλώνουν για όλους μας. Άλλωστε το Champions League αποκτάει νόημα στα νοκ-άουτ παιχνίδια του παρά στη φάση των ομίλων. Πλέον έχουμε φτάσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης και οι ομάδες που έχουν περάσει είναι στον αριθμό τους οχτώ. Από αυτές τις οχτώ ομάδες, θα περάσουν οι τέσσερις μετά από δύο παιχνίδια και στην πορεία θα βγουν τα ζευγάρια του ημιτελικού. Να θυμίσουμε ότι φέτος ο μεγάλος τελικός θα λάβει χώρα στο Κάρντιφ της Ουαλίας. Από εκεί και πέρα οι ομάδες που έχουν περάσει στους «8» είναι οι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης, Λέστερ, Μονακό, Ντόρτμουντ, Γιουβέντους και Μπάγερν Μονάχου.

Όπως καταλαβαίνετε οι ομάδες που βρίσκονται στα προημιτελικά είναι εξαιρετικές και στόχο έχουν να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται. Ορισμένες σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες είναι φαβορί και άλλες αουτσάιντερ, ωστόσο τα πάντα θα απαντηθούν εντός των τεσσάρων γραμμών. Επίσης τα ζευγάρια των προημιτελικών είναι τα εξής: Ατλέτικο Μαδρίτης-Λέστερ, Ντόρτμουντ-Μονακό, Μπάγερν Μονάχου-Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα. Από τα συγκεκριμένα ζευγάρια μπορούμε να πούμε ότι έχουν δημιουργηθεί και ορισμένοι πρόωροι τελικοί. Δηλαδή αγώνες που θα μπορούσαν χωρίς καμία αμφιβολία να ήταν και ο τελικός της διοργανώσεις. Κάτι τέτοιο βέβαια κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα τη διοργάνωση και οι μάχες που περιμένουμε να δούμε είναι μεγάλες και σώμα με σώμα στην κυριολεξία. Ας τις πάρουμε με την σειρά λοιπόν. Πηγή: Προγνωστικά στοιχήματος