Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ PREMIER LEAGUE 4/4/2017


Λέστερ-Σάντερλαντ:

Και πάλι πολύ καλή η Λέστερ, κέρδισε εντός έδρας με 2-0 τη Στόουκ, και πέτυχε έτσι την 4η σερί νίκη της, επιθετικά είναι σε καλή κατάσταση. Στην έδρα της έχει κερδίσει τα 8 από τα 15 παιχνίδια της, έχει πάρει αέρα 6 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη.

Απών ο μέσος Βαγκέ, αμφίβολοι ο στόπερ Μόργκαν, ο μπακ Μεντί και ο μέσος Ολμπράιτον.

Πολύ κακή και πάλι η Σάντερλαντ έχασε εκτός έδρας με 1-0 από τη Γουότφορντ, και έφτασε αισίως τα 5 σερί ματς χωρίς νίκη αλλά και χωρίς να σκοράρει. Εκτός έδρας έχει χάσει τα 11 από τα 14 παιχνίδια της, είναι στον πάτο της βαθμολογίας, δύσκολα θα σωθεί φέτος.

Αμφίβολος ο Ανιτσέμπε, απόντες οι Κίρκοφ, ΜάκΝαϊρ, Γουότμορ και Πίενααρ.

Πρόταση στοίχημα: Η Λέστερ ξύπνησε στο καλύτερο σημεία για να σώσει τη χρονιά και παρουσιάζεται πολύ δυνατή. Από την άλλη η Σάντερλαντ δεν μπορεί καθόλου, ούτε καν σκοράρει, κρατάμε σαν πρόβλεψη το no goal.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Έβερτον:

Γκέλα ολκής για τη Γιουνάιτεντ, έμεινε στο 0-0 με την Γουέστ Μπρομ τουλάχιστον για ακόμη ένα παιχνίδι παρέμεινε αήττητη. Έφεση στις ισοπαλίες εντός έδρας με 8 σε 15 αγώνες, είναι στην 5η θέση και στο +2 από την Άρσεναλ.

Αμφίβολος ο Πογκμπά, εκτός οι Μάτα, Σμόλινγκ, Τζόουνς.

Κατώτερη των προσδοκιών η Έβερτον, έχασε στο ντέρμπι με 3-1 από τη Λίβερπουλ, και επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα, επιθετικά είναι σε καλή κατάσταση. Εκτός έδρας έχει χάσει τα 7 από τα 15 παιχνίδια της, απέχει 3 βαθμούς από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Απόντες οι Φούνες Μόρι, Μπολασί και Κόλεμαν, αμφίβολοι οι ΜακΚάρθι, Σνέιντερλεν.

Πρόταση στοίχημα: Η Γιουνάιτεντ μετά την γκέλα με την Γουέστ Μπρομ, δεν έχει άλλα περιθώρια, έχει δέσει αρκετά την άμυνα της. Η Έβερτον θα παρουσιαστεί και αυτή πιο προσεκτική, για να πάρει κάτι στο Μάντσεστερ, κρατάμε σαν προγνωστικό το no goal.

Πηγή: prognostika stoiximatos