Σάββατο 8 Απριλίου 2017

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BUNDESLIGA 8/4/2017


Λειψία-Λεβερκούζεν:

Χωρίς να πείσει η Λειψία κέρδισε εκτός έδρας με 3-2 πετυχαίνοντας έτσι την 2η σερί νίκη της. Στην έδρα της έχει κερδίσει τα 10 από τα 13 παιχνίδια της, είναι 2η και στο +4 από την 3η Χόφενχαϊμ.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Μετά από καιρό η Λεβερκούζεν ήταν καλή και κέρδισε 2-0 εκτός έδρας την Ντάρμσταντ, μένοντας για 2ο σερί αγώνα αήττητη. Εκτός έδρας έχει χάσει τα 7 από τα 13 παιχνίδια της, απέχει 5 βαθμούς από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Παίζει ο μέσος Αράνγκις, αμφίβολος ο Τσιτσαρίτο.

Πρόταση στοίχημα: Μετά από καιρό η Λειψία είναι πλήρης και θέλει αν δώσει συνέχεια στο καλό εντός έδρας ρεκόρ της. Δεν σκότωσε και κανένα θηρίο η Λεβερκούζεν, που δεν πείθει, και δύσκολα θα πάρει κάτι σήμερα, κρατάμε σαν πρόβλεψη τον άσο.

Φράιμπουργκ-Μάιντς:

Πολύ μέτρια η Φράιμπουργκ δραπέτευσε με το 1-0 από την έδρα της Βόλφσμπουργκ, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα. Στην έδρα της έχει κερδίσει τα 7 από τα 13 παιχνίδια της, απέχει μόλις 2 βαθμούς από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Απών ο μεσοεπιθετικός Φίλιπ, παίζει μάλλον ο μέσος Χέφλερ ίσως και ο στόπερ Γκούλντε.

Νέα νωχελική εμφάνιση για την Μάιντς, που έχασε εντός έδρας με 2-3 από τη Λειψία, αυτή ήταν η 4η σερί ήττα της και το 5ο σερί ματς που δεν κερδίζει, αμυντικά έχει αρκετά προβλήματα. Οριακά και σε ισοβαθμία είναι εκτός επικίνδυνης ζώνης, εκτός έδρας έχει χάσει τα 9 από τα 13 παιχνίδια της.

Ο μέσος Έγκμπαμέν και ο εξτρέμ Χάιρο είναι τιμωρημένοι.

Πρόταση στοίχημα: Η Φράιμπουργκ χωρίς να παίζει απολύτως τίποτα παίζει δυνατά για την πρώτη εξάδα. Σε τραγική κατάσταση η Μάιντς που έχει φτάσει να κινδυνεύει άμεσα και θα τα δώσει όλα. Θα κρατήσουμε σαν προγνωστικό τα 2-3 τέρματα.

Πηγή: προβλεψεις στοιχημα