Κυριακή 9 Απριλίου 2017

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ 9/4/2017


Λεβαδειακός-Ολυμπιακός:

Τραγικός ο Λεβαδειακός έχασε με 1-0 στη Θεσσαλονίκη από τον Ηρακλή και επέστρεψε έτσι στα αρνητικά αποτελέσματα, αμυντικά έχει πολλά κενά. Πολύ ισορροπημένο το εντός έδρας ρεκόρ του με 5-4-4, οριακά και σε ισοβαθμία είναι εκτός επικίνδυνης ζώνης.

Οι Καλτσάς, Ουόν είναι τιμωρημένοι, μάλλον εκτός οι Γιακουμάκης, Γιουσούφ, Σουμπίνιο, Μαχαίρας, πάγια απών ο Μπελγκαζουανί.

Καλός ο Ολυμπιακός στην Κέρκυρα, κέρδισε με 2-0 και πέτυχε έτσι την 2η σερί του νίκη. Εκτός έδρας έχει βγάλει 7 διπλά σε 13 αγώνες, με μια νίκη κατακτά και μαθηματικά τον τίτλο.

Ο Μποτία είναι τιμωρημένος, απών ο Βιάνα.

Πρόταση στοίχημα: Ο Λεβαδειακός καίγεται ο Ολυμπιακός όχι. Οι φιλοξενούμενοι ίσως θέλουν να γιορτάσουν στον Πειραιά τον τίτλο, αλλά μπορεί και αν μην χρειάζονται ακόμη και έτσι. Περιμένουμε παιχνίδι αναμονής και χωρίς μεγάλο σκορ, θα κρατήσουμε σαν πρόβλεψη το under.

Παναιτωλικός-Βέροια:

Τραγικός ο Παναιτωλικός έχασε με κάτω τα χέρια 3-0 από την Ξάνθη εκτός έδρας και παρέμεινε για 4ο σερί αγώνα χωρίς νίκη. Στο Αγρίνιο έχει κερδίσει μόλις τα 6 από τα 13 παιχνίδια του, απέχει 6 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι Παπαδόπουλος, Μουνιός επιστρέφουν από τιμωρία, μάλλον εκτός οι Κουτρουμάνος, Μύγας.

Πολύ καλή η Βέροια κέρδισε εντός έδρας με 3-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα, επιστρέφοντας έτσι στα θετικά αποτελέσματα. Εκτός έδρας σε 13 αγώνες έχει πάρει μόλις 5 βαθμούς, είναι στον πάτο της βαθμολογίας, απέχει 3 βαθμούς από τη σωτηρία.

Ο τερματοφύλακας Λόπες, ο Σισοκό και ο Μπαλάφας είναι τιμωρημένοι, επιστρέφει από τιμωρία ο Λινάρδος, απών ο Άρτσε.

Πρόταση στοίχημα: Ο Παναιτωλικός δε θέλει να κάνει χάρες, αλλά να κερδίσει και να καθαρίσει με την παραμονή του. Όσο και αν παλεύει η Βέροια εσχάτως δύσκολα θα μπορέσει να πάρει κάτι εκτός έδρας σήμερα, κρατάμε σαν προγνωστικό τον άσο.

Πηγή: Προγνωστικά ποδοσφαίρου