Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Προγνωστικά Μουντιάλ 24/3/2017


Τουρκία-Φιλανδία:

Στο ρελαντί η Τουρκία κέρδισε εντός έδρας με 2-0 το Κόσοβο και επέστρεψε στις επιτυχίες. Στον όμιλο μετράει 5 βαθμούς σε 4 αγώνες, και απέχει 3 βαθμούς από την 2η θέση.

Τιμωρημένος μέσος Τσαλχάνογλου, απών και ο επιθετικός Γιλμάζ.

Σε φιλικό αγώνα η Φιλανδία είχε χάσει σε ουδέτερο γήπεδο με 2-0 από τη Σλοβενία και επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα. Έχει μαζέψει στον όμιλο όμως μόλις ένα βαθμό σε 4 αγώνες και δύσκολα θα διεκδικήσει κάτι.

Παίζει ο στόπερ Μοϊσάντερ, τιμωρημένος ο μέσος Ερεμένκο, όπως και ο μέσος Λαμ. Απόντες ο τερματοφύλακας Γιάκολα, και ο μέσος Σπαρβ.

Πρόταση στοίχημα: Δεν είναι καθόλου πειστική η Τουρκία, που πάντως παίζει εντός και είναι μέσα στο κυνήγι της πρόκρισης. Πολύ σοφτ ομάδα η Φιλανδία, που δεν κερδίζει εύκολα, αλλά δεν είναι ομάδα που διασύρεται, κρατάμε σαν προγνωστικό το under.

Κόσοβο-Ισλανδία:

Δεν μπόρεσε να πάρει κάτι εκτός έδρας από την Τουρκία το Κόσοβο και υποτάχθηκε με 2-0, αυτή ήταν η 3η σερί ήττα του με μηδέν ενεργητικό, μετράει 4 σερί ματς χωρίς νίκη, όπου εμφάνισε αμυντικά προβλήματα. Με μόλις ένα βαθμό σε 4 αγώνες, δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από την αποφυγή της τελευταίας θέσης.

Ο μέσος Αλούσι είναι τιμωρημένος, λείπουν οι αμυντικοί Πέπα, Ζενιουλάχου, ο μέσος Μέχα και ο επιθετικός Μπουνγιάκου.

Τελευταίο παιχνίδι της Ισλανδίας η ήττα με 1-0 από το Μεξικό σε φιλικό, αυτή ήταν η 2η σερί ήττα της με το ίδιο σκορ μάλιστα. Σε 4 αγώνες στον όμιλο, έχει πάρει 7 βαθμούς και είναι 3η, ένα λιγότερο από την 2η Ουκρανία.

Τιμωρημένος ο Ε. Μπιάρνασον, τραυματίες οι μέσοι Μπ. Μπιάρνασον, Γκούντμουντσον και οι επιθετικοί Φινμπόγκασον, Σίγκθορσον.

Πρόταση στοίχημα: Χαμηλής δυναμικής το Κόσοβο, αλλά έχει παίκτες μαχητές και δεν πρόκειται να παραδοθεί. Σαφώς πολύ πιο ποιοτική η Ισλανδία, που όμως έχει σημαντικές απουσίες σήμερα, κρατάμε σαν πρόβλεψη το under.

Πηγή: stoixima prognostika