Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑΣ SERIE A 17/12/2016


Μίλαν-Αταλάντα:

Μετά από καιρό η Μίλαν ήταν πολύ κακή και έχασε δίκαια με 1-0 από τη Ρόμα εκτός έδρας, επιστρέφοντας στα αρνητικά αποτελέσματα, αμυντικά όμως έχει προβλήματα. Στο Μιλάνο έχει κερδίσει τα 6 από τα 8 παιχνίδια, είναι στην 3η θέση και ένα βαθμό πάνω από τις Νάπολι και Λάτσιο.

Ο μπακ Καλάμπρια και ο μέσος Μοντολίβο είναι απόντες, όπως και ο μέσος Μποναβεντούρα και ο επιθετικός Μπάκα.

Νωχελική η παρουσία της Αταλάντα εντός έδρας και έχασε με 1-3 από την Ουντινέζε, αυτή ήταν η 2η σερί ήττα της, επιθετικά πάντως σκοράρει εύκολα. Εκτός έδρας έχει κερδίσει τα 4 από τα 8 παιχνίδια της, απέχει 3 βαθμούς από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Απών ο τερματοφύλακας Μπερίσα, ο μπακ Κονκό και ο επιθετικός Παλόσκι.

Πρόταση στοίχημα: Η Μίλαν θα ψάξει άμεσα αντίδραση μετά την ήττα στη Ρώμη και ποντάρει στην έδρα της. Η Αταλάντα έχει ξεφουσκώσει μετά το νικηφόρο σερί της, και δε θέλει να μείνει εκτός πρώτων θέσεων. Θα δούμε καλό ματς, κρατάμε σαν προγνωστικό το over.

Γιουβέντους-Ρόμα:

Πολύ καλή η Γιουβέντους, κέρδισε με 3-1 εκτός έδρας την Τορίνο στο ντέρμπι, αυτή ήταν η 2η σερί νίκη της, επιθετικά είναι σε ανοδική πορεία. Στο Τορίνο μετράει 8/8 νίκες, είναι στο +4 από την σημερινή της αντίπαλο στην κορυφή.

Πάγια απόντες οι Μπονούτσι, Ντάνιελ Άλβες και Πιάτσα, αμφίβολος ο στόπερ Μπαρτσάλι.

Χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο η Ρόμα, κέρδισε εντός έδρας με 1-0 τη Ρόμα, πέτυχε έτσι την 3η σερί νίκη της, οι δύο τελευταίες με μηδέν παθητικό, επιθετικά έχει το εύκολο γκολ. Εκτός έδρας μοιρασμένο είναι το ρεκόρ της με 3-2-3, είναι στην 2η θέση και στο +3 από την 3η Μίλαν.

Απόντες ο μπακ Μπρούνο Πέρες και ο μέσςο Φλορέντσι, αμφίβολοι ο μέσος Παρέδες και ο εξτρέμ Σαλάχ.

Πρόταση στοίχημα: Η Γιουβέντους δεν παίζεται στο Τορίνο και στα τελευταία παιχνίδια σκοράρει εύκολα, ενώ αμυντικά έχει απουσίες εσχάτως. Η Ρόμα έχει βάλει ουσία στο παιχνίδι της, επιθετικά το έχει το γκολ, και ίσως βολεύεται να χτυπήσει στην κόντρα, κρατάμε σαν πρόβλεψη το over.

Πηγή: stoixima