Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ PREMIER LEAGUE 14/12/2016


Γουέστ Μπρομ-Σουόνσι:

Πάλεψε όσο μπορούσε η Γουέστ Μπρομ αλλά έχασε τελικά στο Λονδίνο με 1-0 από την Τσέλσι και επέστρεψε έτσι στα αρνητικά αποτελέσματα. Στην έδρα της έχει ισορροπημένο ρεκόρ με 3-2-2, δεν έχει άμεσο βαθμολογικό κίνητρο.

Ο δεξιός μπακ Ντόουσον είναι τιμωρημένος.

Σούπερ ήταν η Σουόνσι και κέρδισε πολύ εύκολα με 3-0 εντός έδρας τη Σάντερλαντ, επιστρέφοντας έτσι στα τρίποντα. Εκτός έδρας όμως έχει πάρει μόλις 4 βαθμούς σε 7 αγώνες, είναι εντός επικίνδυνης ζώνης, απέχει μόλις ένα βαθμό από τη σωτηρία.

Λείπουν ο στόπερ Φερνάντες και ο μέσος Κι.

Πρόταση στοίχημα: Σκληρή ομάδα η Γουέστ Μπρομ δυσκόλεψε την Τσέλσι και στην έδρα της έχει τον τρόπο να παίρνει τέτοια παιχνίδια. Η Σουόνσι έρχεται με ψυχολογία από την τριάρα επί της Σάντερλαντ, όμως σαν ομάδα ακόμη έχει να κάνει πολλά, κρατάμε σαν πρόβλεψη τον άσο.

Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

Δεν ήταν καλή η Κρίσταλ Πάλας εκτός έδρας με τη Χαλ, τελικά συμβιβάστηκε με την ισοπαλία 3-3, μένοντας τουλάχιστον για 2ο σερί αγώνα αήττητη, επιθετικά πάντως σκοράρει εύκολα. Στην έδρα της μετράει 4 ήττες σε 7 αγώνες, απέχει μόλις 3 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο μέσος Πάντσεον είναι τιμωρημένος, αμφίβολοι ο στόπερ Τόμπκινς και ο εξτρέμ Σακό. Πάγια απόντες ο τερματοφύλακας Μανταντά, ο επιθετικός Γουίκαμ και κάποιοι μακροχρόνιοι.

Ήταν καλύτερη η Γιουνάιτεντ της Τότεναμ και κέρδισε με 1-0 εντός έδρας, μένοντας για ακόμη ένα παιχνίδι αήττητη, έχει βελτιώσει πολύ τη σχέση της με τα δίχτυα. Εκτός έδρας έχει μοιρασμένο ρεκόρ με 3-2-2, απέχει 3 βαθμούς από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Τιμωρημένος ο Βαλένσια, απών ο Μιχιταριάν, αμφίβολοι οι Σο, Σμόλινγκ.

Πρόταση στοίχημα: Δεν μπορεί να βγάλει ένα σταθερό πρόσωπο η Πάλας, το μόνο σίγουρο είναι ότι κάνει τα παιχνίδια της ροντέο. Η Γιουνάιτεντ έψαχνε αυτή τη νίκη με την Τότεναμ για να φτιάξει την ψυχολογία της και να ξεκινήσει σερί. Δε θα είναι εύκολο ματς πάντως, κρατάμε σαν προγνωστικό το αμφίσκορο.

Πηγή: Προγνωστικά στοιχήματος