Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 22/12/2016


Σαμπντόρια-Ουντινέζε:

Πολύ νωθρή η Σαμπντόρια, δεν απέφυγε την ήττα με 2-1 από την Κιέβο, αυτή ήταν η 2η σερί ήττα της, επιθετικά τουλάχιστον σκοράρει εύκολα. Δυνατή στη Γένοβα με 5 νίκες σε 8 αγώνες, έχει μείνει από νωρίς στην αδιαφορία.

Απών ο τερματοφύλακας Βιβιάνο.

Άλλη μια μέτρια παρουσία, άλλη μια νίκη για την Ουντινέζε, 2-0 την Κροτόνε, αυτή ήταν η 3η σερί, επιθετικά έχει βρει καλό ρυθμό. Εκτός έδρας δεν έχει χάσει στα μισά από τα 8 παιχνίδια της, και αυτή δεν έχει ουσιαστικό βαθμολογικό κίνητρο.

Λείπουν ο μέσος Κονέ και ο επιθετικός Πενιαράντα.

Πρόταση στοίχημα: Μπορεί να μην είναι καλά η Σαμπντόρια, όμως η Γένοβα δεν εύκολη έδρα. Ούτε και για την τυχερή Ουντινέζε που χωρίς να παίζει κερδίζει. Θα δούμε και σήμερα γκολ λογικά, κρατάμε σαν προγνωστικό τα 2-3 τέρματα.

Φιορεντίνα-Νάπολι:

Άλλη μια κακή εμφάνιση για τη Φιορεντίνα, έχασε εκτός έδρας με 3-1 από τη Λάτσιο, αυτή ήταν η 2η σερί ήττα της, αμυντικά έχει αρκετά προβλήματα. Αήττητη ακόμη στη Φλωρεντία με 4 νίκες βέβαια σε 8 αγώνες, απέχει αρκετά πλέον από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Αμφίβολος ο μέσος Μπόρχα Βαλέρο.

Νέα σούπερ εμφάνιση για τη Νάπολι κέρδισε δίκαια με 5-3 την Τορίνο εντός έδρας, αυτή ήταν η 3η σερί νίκη της, τρέχει μεγάλο αήττητο σερί, επιθετικά πετάει φωτιές. Εκτός έδρας έχει κερδίσει τα μισά από τα 8 παιχνίδια της, ισοβαθμεί με τη Λάτσιο στην 3η θέση.

Απόντες ο στόπερ Κουλιμπαλί και ο επιθετικός Μίλικ.

Πρόταση στοίχημα: Σε κάθετη πτώση η Φιορεντίνα που πάντως είναι αήττητη στην έδρα της. Σε τρομερή φόρμα η Νάπολι με πολύ ζεστό τον Μέρτενς και γενικά την επίθεση της. Δε θα μπλέξουμε με σημεία, θα κρατήσουμε σαν προγνωστικό το over.

Πηγή: live score opap