Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Πέρυσι στέφθηκε πρωταθλήτρια, φέτος η πτώση είναι μεγάλη!


Η Λέστερ είναι μια ομάδα που πέρυσι κατάφερε να γράψει ιστορία στον χώρο του ποδοσφαίρου, καθώς κατέκτησε το πρωτάθλημα χωρίς κανείς να το περιμένει στην αρχή της σεζόν. Φέτος όμως η χρονιά για τις «αλεπούδες» είναι πολύ αινιγματική, καθώς η Λέστερ εμφανίζεται διπρόσωπη στις διοργανώσεις της.

Ήταν καλοκαίρι του 2015, όταν η Λέστερ ανακοίνωνε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κλαούντιο Ρανιέρι. Ένας προπονητής που θεωρούνταν αποτυχημένος από ορισμένους συλλόγους που προπόνησε αλλά και παράλληλα και από την εθνική Ελλάδος, με την οποία δεν κατάφερε να περάσει ούτε στους ομίλους του Euro 2016. Αρκετοί μπορεί να έλεγαν διάφορα αρνητικά σχόλια για τον Ιταλό coach, ωστόσο ο ίδιος μέσα σε μια χρονιά φρόντισε να διαψεύσει τους πάντες και τα πάντα, καθώς κατέκτησε με την Λέστερ το πρωτάθλημα Αγγλίας. Γεγονός που αποτέλεσε και την μεγαλύτερη έκπληξη της περασμένης σεζόν και που παράλληλα καμία στοιχηματική εταιρεία δεν είχε προβλέψει ως πιθανό σενάριο.

Φέτος όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει εντελώς για την Λέστερ. Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι οι «αλεπούδες» δεν παρουσιάζουν σε καμία περίπτωση το πρόσωπο που είχαμε συνηθίσει πέρυσι. Ειδικά στους αγώνες της Premier League, η Λέστερ δεν έχει καμία σχέση....Πηγή: Prognostika stoiximatos