Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 23/10/2016


Ουντινέζε-Πεσκάρα:

Αν και προηγήθηκε στο Τορίνο η Ουντινέζε έχασε με 2-1 από τη Γιουβέντους με 2-1, αυτή ήταν η 3η σερί ήττα της και το 5ο σερί παιχνίδι που δεν κερδίζει, αμυντικά χρήζει βελτίωσης. Στην έδρα της έχει μαζέψει μόλις 4 βαθμούς σε 4 αγώνες, απέχει μόλις ένα βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη.

Απόντες ο μέσος Κονέ και ο επιθετικός Εβάντρο, παίζουν ο μπακ Βίντμερ και ο μέσος Μπαντού, μάλλον όχι ο μέσος Χάλφρεντσον.

Πολύ ράθυμη η Πεσκάρα εντός έδρας με τη Σαμπντόρια, κόλλησε στο 1-1,  και έμεινε για άλλο ένα παιχνίδι χωρίς νίκη. Απολύτως ισορροπημένο το εκτός έδρας ρεκόρ της με 1-1-1, απέχει μόλις ένα βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο στόπερ Κόντα είναι τιμωρημένος, λείπουν ακόμη ο στόπερ Γκιομπέρ, ο μπακ Κρεσέντσι, ο μέσος Μούριτς και ο επιθετικός Μανάι.

Πρόταση στοίχημα: Προβληματικές αμφότερες με την Ουντινέζε πάντως να στέκεται καλά στο Τορίνο. Η Πεσκάρα δεν πείθει σε καμία περίπτωση αλλά θα κυνηγήσει το αποτέλεσμα. Δεν μπλέκουμε με σημεία, κρατάμε σαν πρόβλεψη τα 2-3 τέρματα.

Αταλάντα-Ίντερ:

Αν και δεν ήταν καλή η Αταλάντα πήρε το 0-0 στην έδρα της Φιορεντίνα και έμεινε για 3ο σερί αγώνα αήττητη και για 2ο σερί χωρίς να δεχθεί γκολ. Στην έδρα της παίζει ανοικτά με 2 νίκες και 2 ήττες, απέχει εξίσου από ευρωπαϊκές θέσεις και επικίνδυνη ζώνη.

Ο στόπερ Καλντάρα και ο μέσος Κούρτιτς είναι αμφίβολοι, παίζει ο μπακ Κονκό.

Άλλη μια απογοητευτική εμφάνιση για την Ίντερ, έχασε με 1-2 εντός έδρας από την Κάλιαρι, αυτή ήταν η 2η σερί ήττα της και το 3ο σερί παιχνίδι που δεν κερδίζει, επιθετικά πάντως σκοράρει εύκολα. Εκτός έδρας έχει ρεκόρ 2-0-2, απέχει 3 βαθμούς από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Λείπουν ο στόπερ Ρανόκια και ο μέσος Φελίπε Μέλο.

Πρόταση στοίχημα: Η Αταλάντα είναι στο ανέβασμα της και στην έδρα της μπορεί να είναι πολύ ανταγωνιστική. Τόνωση η νίκη επί της Σαουθάμπτον για την Ίντερ, αλλά κουβαλά και κούραση, θα κρατήσουμε σαν προγνωστικό το αμφίσκορο.

Πηγή: stoixima kouponi