Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE 19/10/2016


Μπάγερν Μονάχου-Αϊντχόφεν:

Δεν μπόρεσε να διασπάσει την καλή άμυνα της Ατλέτικο στη Μαδρίτη η Μπάγερν και έχασε με 1-0, μένοντας έτσι στους 3 βαθμούς της πρεμιέρας και στην 2η θέση του ομίλου. Γκέλα στο πρωτάθλημα στη Φρανκφούρτη με την Άιντραχτ το 2-2, έμεινε όμως στην κορυφή και στο +2 από Χέρτα και Κολωνία.

Αμφίβολοι οι Βιδάλ, Χάβι Μαρτίνεθ και Μπερνάτ, απόντες οι Ριμπερί και Ντάγκλας Κόστα.

Σε ένα τρελό ματς στη Ρωσία η Αϊντχόφεν αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Ροστόφ παίρνοντας τον πρώτο της πόντο και ισοβαθμώντας με τον αντίπαλο της στην 3η θέση. Νέα γκέλα στο πρωτάθλημα το εντός έδρας 1-1 με τη Χέρακλες, ισοβαθμεί στην 3η θέση με την Χέρενφεν.

Παίζουν ο στόπερ Μιρίν και ο μεσοεπιθετικός Γκουαρδάδο, λείπουν ο μέσος Χέντριξ και ο εξτρέμ Λοκάντια.

Πρόταση στοίχημα: Δεν είναι στα καλύτερα τους οι Βαυαροί και θέλουν να κάνουν μια πειστική εμφάνιση στον όμιλο μετά την ήττα στη Μαδρίτη. Το παιχνίδι αυτό δεν είναι για δόντια των ντεφορμέ Ολλανδών, πιθανόν να μην μπορούν να αντισταθούν καθόλου, κρατάμε σαν πρόβλεψη το no goal.

Άρσεναλ-Λουντογκόρετς:

Σε ρυθμούς ρελαντί η Άρσεναλ κέρδισε στο Λονδίνο με 2-0 τη Βασιλεία και έμεινε αήττητη με 4 βαθμούς και στην κορυφή του ομίλου μαζί με την Παρί. Στην Αγγλία κέρδισε με 3-2 εντός έδρας τη Σουόνσι και έπιασε στην κορυφή την Σίτι.

Λείπουν οι Ζιρού, Μερτεζάκερ, Γουέλμπεκ, Ράμσι.

Το πάλεψε αρκετά η Λουντιγκόρετς εντός έδρας κόντρα στην Παρί, τελικά έχασε με 1-3, μένοντας στον ένα πόντο στον όμιλο, ισοβαθμώντας στην 3η θέση με τη Βασιλεία. Τελευταία εμφάνιση της στο πρωτάθλημα το εκτός έδρας 3-1 επί της Πίριν.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Πρόταση στοίχημα: Είναι σε πολύ καλή κατάσταση οι Λονδρέζοι και φυσικά το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη, από τη στιγμή που κυνηγούν την πρωτιά. Οι Βούλγαροι έχουν ποιότητα επιθετικά και στην μέτρια άμυνα των γηπεδούχων θα βρουν φάσεις, κρατάμε σαν προγνωστικό το αμφίσκορο.

Πηγή: Stoixima prognostika