Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Προγνωστικά Στοιχήματος για το κουπόνι 16-19/-2/2018


Ανάλογο των προσδοκιών κάθε ποδοσφαιρόφιλου ήταν το 3ημερο που πέρασε, με τα πρώτα παιχνίδια για την φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και των 32 του Γιουρόπα.
Εκπληκτικά ματς ειδικά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, με τα βλέμματα να καθηλώνονται σε ολόκληρο τον πλανήτη για να παρακολουθήσουν αυτά τα παιχνίδια υψηλότατου επιπέδου.
Το Ρεάλ Μαδρίτης-Παρί Σεν Ζερμαίν μας αποζημίωσε πλήρως, με τη βασίλισσα στα τελευταία λεπτά να κάνει επίδειξη δύναμης και να παίρνει τη νίκη με 3-1, ενόψει του επαναληπτικού στο Παρίσι.
Βγαλμένη από όνειρο η εμφάνιση και το 0-5 της Λίβερπουλ στο Ντραγκάο επί της Πόρτο, που της δίνει από τώρα το εισιτήριο για τα προημιτελικά.
Την Τρίτη, η Τότεναμ παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, έκανε άξια το 2-0 του πρώτου 20λεπτου 2-2 και έχει πλέον το πρώτο λόγο στη ρεβάνς.
Ακόμα, η Σίτυ δεν είχε κανένα πρόβλημα να περάσει από την Ελβετία, νικώντας τη Βασιλεία με 4-0. Την επόμενη εβδομάδα ακολουθούν ακόμή 4 ζευγάρια, με την ευχή να παρακολουθήσουμε εξίσου μεγάλο θέαμα και πολλά γκολ.
Στοιχηματικά, δε μας έκανε τη χάρη να βάλει ένα τέρμα η Πόρτο και έτσι πήγε στράφι….το Over 3.5 της Σίτυ και το GG της Γιουβέντους.
Συνεχίζουμε με ένα καυτό Σαβ/κο που για ακόμη μια φορά δε λείπουν τα σπουδαία ματς. Εξάλλου όσο περνάει ο καιρός, τόσο αυξάνεται η κρισιμότητα σε όλα τα πρωταθλήματα της Ευρώπης.
Αρχής γενομένης από την Παρασκευή, η Μονακό για το Σαμπιονά υποδέχεται τη Ντιζόν με σκοπό το τρίποντο που θα την κρατήσει μόνη στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι που κρατούν μια διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη θα προσπαθήσουν για κάποιο βαθμό ή βαθμούς. Στο 1.25 ο άσσος, 8.50 το διπλό.
Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν η Χιρόνα φιλοξενεί τη Λεγανιές, με τις δύο ομάδες να είναι σχετικά άνετες καθώς βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας. Αναμένεται ανοικτό ποδόσφαιρο, με τις δύο ομάδες να σκοράρουν εκατέρωθεν. Προβάδισμα οι γηπεδούχοι και λόγω έδρας με 1.80, ενώ το διπλό πληρώνει με 4.5 μονάδες.
Στη Μπουντεσλίγκα, η Χέρτα αντιμετωπίζει τη Μάιντζ που καίγεται για βαθμούς αφού βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η νίκη των γηπεδούχων δίνεται στο 1.90 ενώ το διπλό προσφέρεται κοντά στο 3.45.
Δύο αγώνες την Παρασκευή και για το κύπελλο Αγγλίας όπου διεξάγεται η νοκ άουτ φάση των 16 και γι αυτό το λόγο δεν υπάρχει αγωνιστική δράση στην Πρέμιερ Λιγκ.
Η Τσέλσι που επέστρεψε στις νίκες κόντρα στη Γουέστ Μπρομ νικώντας με 3-0, θέλει την πρόκριση απέναντι στη Χαλ και δύσκολα δε θα επιβεβαιωθεί ο άσσος του 1.15.
Μεγάλη η διαφορά των δύο ομάδων, με τους φιλοξενούμενους να πληρώνουν με 10.50.
Ακόμα, η Λέστερ φιλοξενεί τη Σέλφιντ Γιουνάιτεντ και θέλει τη νίκη αφού το κύπελλο είναι ένας θεσμός που την ενδιαφέρει. Στο 1.45 ο άσσος, στο 5.50 το διπλό.
Το Σάββατο υπάρχει πλήρης αγωνιστική δράση ανά την Ευρώπη με σπουδαίες αναμετρήσεις να περιλαμβάνει το κουπόνι στοιχήματος.
Στη Γερμανία αρχικά για την 23η αγωνιστική, η πρωτοπόρος Μπάγερν Μονάχουδοκιμάζεται στην έδρα της Βόλσφμπουργκ που βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία και θα επιδιώξει να πάρει κάτι....περισσότερα στο κουπόνι στοιχήματος.....
Δείτε περισσότερα προγνωστικά στην σελίδα μας cleverbet.eu Κάντε εγγραφή στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος, και πάρτε τα μπόνους και τις προσφορές για στοίχημα, καζίνο.