Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Κουπόνι στοιχήματος: Ώρα κυπέλλου και αγωνιστική στην Ισπανία…27-1/03/2018


Πλούσιο το θέαμα που παρακολουθήσαμε το προηγούμενο 4ημερο, με αρκετά ντέρμπι ανά την Ευρώπη.
Από αυτά αίσθηση προκάλεσε η ευρεία νίκη της Ατλέτικο μέσα στο Σάντσες Πιθκουάν με 5-2 επί της Σεβίλλη, ενώ στην Αγγλία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντεπικράτησε με 2-1 της Τσέλσι για το πρωτάθλημα.
Στον τελικό του Καραμπάο Καπ η Μάντσεστερ Σίτυ επιβλήθηκε με 3-0 της Άρσεναλ και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ενώ σε περίπατο μετέτρεψε η Παρί το υποτιθέμενο ντέρμπι με τη Μαρσέιγ, αφού επικράτησε με 3-0.
Μεγάλη νίκη και της Μίλαν στο Ολίμπικο επί της Ρόμα με 2-0, ενώ υπήρχε και ένα ντέρμπι που δεν ξεκίνησε ποτέ. Αυτό φυσικά ήταν της Τούμπας, ανάμεσα στον Πάοκ και τον Ολυμπιακό.
Όπως συμβαίνει αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος με αφορμή αυτή τη φορά ένα ρολό ταμειακής που βρήκε στο πρόσωπο τον προπονητή του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρσία.
Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και όπως ήταν φυσικό το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ποτέ.
Έτσι πλέον ξεκινά ένας μαραθώνιος στις δικαστικές αίθουσες για να αποφασιστεί η τύχη του συγκεκριμένου αγώνα.
Το θέμα είναι ότι είτε ορισθεί το ματς είτε κατακυρωθεί υπέρ κάποιας ομάδας ντέρμπι χωρίς απρόοπτα δε θα δούμε ποτέ. Άξιοι της μοίρας μας.
Στα αμιγώς στοιχηματικά, μας τη χάλασε η Μπάγερν που για πρώτη φορά μετά από καιρό κόλλησε απέναντι στη Χέρτα, ενώ και η Ρόμα φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων και δίκαια ηττήθηκε.
Περάσαμε τον άσσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το g/g της Σεβίλης με την Ατλέτικο.
Συνέχεια αυτό το 3ήμερο, με εμβόλιμη αγωνιστική στην Ισπανία, αλλά και το εξ αναβολής παιχνίδι του σαβ/κου ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Μάντσεστερ Σίτυ.
Επίσης, διεξάγονται οι πρώτοι ημιτελικοί του Κυπέλλου σε Ιταλία και Ελλάδα, αλλά και η νοκ άουτ προημιτελική φάση στη Γαλλία.
Αρχής γενομένης από την Τρίτη, η Ρεάλ Μαδρίτης που βαδίζει από νίκη σε νίκη τελευταία δοκιμάζεται στη Βαρκελώνη από την Εσπανιόλ.
Έπειτα από το 4-0 επί της Αλαβές, οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν θέλουν να συνεχίσουν στα νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι σε μία ομάδα που ειδικά στην έδρα της δείχνει ιδιαίτερα σκληροτράχειλη. Σαφέστατο.....περισσότερα στο κουπόνι στοιχήματος.....