Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Προγνωστικά Europa League 13/7/2017


Καϊράτ-Σκεντερμπέου:

Πολύ εύκολα η Καϊράτ πέρασε το εμπόδιο της Ατλάντας με δύο νίκες και συνολικό σκορ 8-1, προκρίθηκε έτσι στον β΄ προκριματικό γύρο. Σε εξέλιξη το πρωτάθλημα της, όπου βρίσκεται στην 2η θέση και στο -5 από την πρωτοπόρο Αστάνα.

Απών ο στόπερ Μάρκοβιτς.

Διέλυσε με δύο νίκες και η Σκεντερμπέου την Σαιντ Τζούλια με συνολικό σκορ 6-0 και πέφτει πάνω στην Καϊράτ από το Καζακστάν. Εν αναμονή της έναρξης του πρωταθλήματος στην Αλβανία, πέρσι τερμάτισε 3η σε ισοβαθμία πάντως με την Παρτιζάνι.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Πρόταση στοίχημα: Ισχυρή και ποιοτική ομάδα η Καϊράτ που έχει έμπειρους παίκτες, ενώ επιθετικά είναι ικανή. Όμως δεν είναι για πέταμα η αλβανική ομάδα, που και αυτή μπορεί να παίξει επιθετικά και να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους, κρατάμε σαν πρόβλεψη το over. 

Ίρτις-Ερυθρός Αστέρας:

Καλύτερη η Ίρτις κέρδισε δύο φορές την Ντουνάφ με συνολικά σκορ 3-0 και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Στο πρωτάθλημα της βρίσκεται στην 4η θέση στο +6 από την 5η Τόμπολ Κοσταναϊ.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Αν και δεν ήταν καλός ο Ερυθρός Αστέρας στη ρεβάνς της Μάλτας κόντρα στη Φλοριάνα, όπου αναδείχθηκε ισόπαλος με 3-3, πέρασε χάρη στο 3-0 του Βελιγραδίου στην επόμενη φάση. Περιμένει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της εκεί όπου πέρσι τερμάτισε 2η πίσω από την Παρτιζάν.

Ο μπακ Γκόμπελιτς είναι τιμωρημένος.

Πρόταση στοίχημα: Η Ίρτις είναι φιλότιμη ομάδα και χάρη στον αγωνιστική ρυθμό της θα βάλει δύσκολα στο φαβορί Ερυθρό Αστέρα. Ο τελευταίος είναι ανώτερος, αλλά ακόμη σε στάδιο προετοιμασίας, έχει και δύσκολο ταξίδι μπροστά του. Θα κρατήσουμε σαν προγνωστικό το no goal.