Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ 7/7/2017


Ντρόχεντα-Φιν Χαρπς:

Νέα πολύ μέτρια εμφάνιση για την Ντρόχεντα, έχασε εντός έδρας από τη Λίμερικ με 2-0, αυτή ήταν η 3η σερί ήττα της και το 10ο σερί ματς που δεν κερδίζει.  Είναι εντός επικίνδυνης ζώνης, απέχει ένα βαθμό από τη σωτηρία, στην έδρα της έχει κερδίσει μόλις τα 2 από τα 10 παιχνίδια της.

Ο μεσοεπιθετικός Μπερν επιστρέφει από τιμωρία, αμφίβολος ο επιθετικός Έλιοτ.

Τραγική η Φιν Χαρπς έχασε πολύ εύκολα με 4-0 από την Ντάνταλκ, αυτή ήταν η 2η σερί ήττα της, και το 3ο σερί ματς που δεν κερδίζει αλλά και δεν σκοράρει. Εκτός έδρας έχει χάσει τα 6 από τα 10 παιχνίδια της, απέχει μόλις ένα βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη.

Παίζει ο μεσοεπιθετικός Ο΄Κόνορ.

Πρόταση στοίχημα: Αμφότερες έρχονται από κακό σερί ειδικά η γηπεδούχος δεν βλέπεται. Είναι πάντως μεγάλο εξάποντο στην ουρά και θα πέσουν κορμιά, δεν περιμένουμε να ανοίξει το σκορ, κρατάμε σαν προγνωστικό το no goal.

Γκάλγουεϊ-Λίμερικ:

Στάθηκε καλά η Γκάλγουεϊ και πήρε το εκτός έδρας 1-1 κόντρα στη Σεντ Πάτρικς, αλλά έμεινε για ακόμη ένα παιχνίδι χωρίς νίκη, αμυντικά έχει θέματα. Είναι στον πάτο της βαθμολογίας, αλλά απέχει μόλις 2 βαθμούς από τη σωτηρία, εντός έδρας έχει κερδίσει μόλις τα 2 από τα 10 παιχνίδια της.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Πολύ καλή η Λίμερικ, κέρδισε εκτός έδρας με 2-0 την Ντρόχεντα και παρέμεινε για 2ο σερί αγώνα αήττητη, επιθετικά είναι σε πολύ καλή φόρμα. Απέχει 6 βαθμούς από τις ευρωπαϊκές θέσεις, εκτός έδρας παίζει ανοικτά με ρεκόρ 4-2-4.

Επίσης χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Πρόταση στοίχημα: Το κίνητρο είναι με την Γκάλγουεϊ, που αν και τελευταία είναι κοντά στις ομάδες που σώζονται. Η φιλοξενούμενη είναι πλέον άνετη βαθμολογικά, αλλά ταυτόχρονα και επικίνδυνη. Θα δούμε γκολ, κρατάμε σαν προγνωστικό τα 2-3 τέρματα.

Πηγή: προβλεψεις στοιχημα