Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2018 9/6/2017


Γιβραλτάρ-Κύπρος:

Διελύθη εύκολα το Γιβραλτάρ εκτός έδρας από τη Βοσνία με 5-0, και γνώρισε ακόμη μια ήττα, έχει ξεχάσει πότε πήρε βαθμό τελευταία φορά, αμυντικά έχει πολλά κενά. Φυσικά στον όμιλο μετράει 5/5 ήττες, καθηλωμένο στον πάτο της βαθμολογίας.

Παίζουν ο στόπερ Κατσιάρο και ο μπακ Ολιβέρο.

Σε φιλικό αγώνα η Κύπρος γνώρισε τη συντριβή με 4-0 από την Πορτογαλία, μένοντας έτσι για 2ο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη αλλά και χωρίς να σκοράρει. Στον όμιλο μετά από 5 αγώνες έχει μαζέψει μόλις 4 βαθμούς, ισοβαθμεί με την Εσθονία στην 4η θέση.

Παίζουν οι Σωτηρίου, Οικονομίδης, Δημητρίου, απών ο Κάστανος.

Πρόταση στοίχημα: Σάκος του μποξ μέχρι τώρα το Γιβραλτάρ, που δέχεται πάνω από 4 γκολ μέσο όρο στους αγώνες του. H Κύπρος είναι αξιόμαχη, αλλά δεν κυνηγά κάτι ουσιαστικό, επομένως δεν έχει λόγο να παίξει προσεκτικά. Θα κρατήσουμε σαν προγνωστικό τα 4-6 τέρματα.

Λευκορωσία-Βουλγαρία:

Το πάλεψε αρκετά η Λευκορωσία, πριν χάσει τελικά δύσκολα με 1-0 από την Ελβετία εκτός έδρας, αυτή ήταν η 4η σερί ήττα της, χωρίς μάλιστα να σκοράρει, έχει θέματα στην άμυνα της. Σε 5 αγώνες στον όμιλο έχει μαζέψει μόλις 2 βαθμούς, είναι προτελευταία, ένα βαθμό πάνω από το τελευταίο Λουξεμβούργο.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Εξαιρετική η Βουλγαρία, κέρδισε εντός έδρας με 2-0 την Ολλανδία και πέτυχε έτσι την 2η σερί νίκη της, και μάλιστα με μηδέν παθητικό. Έχει πάρει μέχρι τώρα 9 βαθμούς σε 5 αγώνες και είναι 3η, στο -1 από την 2η Σουηδία.

Απών ο τερματοφύλακας Στογιάνοφ.

Πρόταση στοίχημα: Νέος τεχνικός στη Λευκορωσία, που θέλει να πάρει την πρώτη της νίκη, αλλά έχει θέμα με το γκολ. Πολύ καλή μέχρι τώρα η Βουλγαρία, έχει κίνητρο και θέλει να πάρει αποτέλεσμα από μια πονηρή έδρα. Θα κρατήσουμε σαν πρόβλεψη το no goal.

Πηγή: prognostika stoixima