Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Η τελευταία μάχη των αιωνίων περνάει από το ΣΕΦ


Οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα συναντηθούν για τελευταία φορά φέτος, σ’ ένα ματς, το οποίο θα κρίνει οριστικά και αμετάκλητα τον πρωταθλητή Ελλάδος τη σεζόν 2016/17. Η σειρά βρίσκεται στο 2-2 και στο ΣΕΦ όποιος κερδίσει θα στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος.

Για μια ακόμα χρονιά η Basket League φτάνει στο τέλος της και μάλιστα το φινάλε που περιμένουμε αναμένεται να είναι με μεγάλο ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για τον πέμπτο και τελευταίο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος. Ένα παιχνίδι, το οποίο θα κρίνει και τον φετινό πρωταθλητή της Ελλάδας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι δύο αιώνιοι φέτος θα συναντηθούν για δέκατη φορά σε όλες τις διοργανώσεις. Σίγουρα είναι από τα ζευγάρια που δεν κουράζεσαι να απολαμβάνεις. Τέλος, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί της αναμέτρησης, ενώ ο Παναθηναϊκός το αουτσάιντερ.

Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα του στο ΟΑΚΑ πηγαίνει στο ΣΕΦ με μοναδικό σκοπό να διεκδικήσει τη νίκη και να κατακτήσει το τρίτο σερί πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα οι «ερυθρόλευκοι» στο μπάσκετ δεν είχαν τα σκήπτρα και πλέον μπορούν να τα αποκτήσουν. Ένα τρίτο σερί πρωτάθλημα σίγουρα θα είναι μεγάλη υπόθεση για το σύλλογο.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου οφείλει να παίξει τα ρέστα της στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς είναι και η τελευταία ευκαιρία του Ολυμπιακού να κατακτήσει φέτος κάποιον τίτλο. Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν έναν χαμένο ημιτελικό από τον Παναθηναϊκό κι από εκεί και πέρα κι έναν χαμένο τελικό Euroleague από την Φενέρμπαχτσε. Όπως καταλαβαίνετε είναι....Πηγή: Προγνωστικά στοίχημα