Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ 18/3/2017


Άουγκσμπουργκ-Φράιμπουργκ:

Υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Σάλκε η Άουγκσμπουργκ και γνώρισε τη συντριβή με 5-0 εκτός έδρας, μένοντας για 2ο σερί αγώνα χωρίς νίκη, αμυντικά έχει αρκετά προβλήματα. Στην έδρα της έχει κερδίσει μόλις τα 3 από τα 12 παιχνίδια της, απέχει μόλις 2 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι μέσοι Κου, Μόραβεκ και ο επιθετικός Μπομπαντίγια, ενώ παίζει ο στόπερ Γκουβελέουβ, απόντες ο μπακ Φράμπεργκερ και ο μέσος Μπάιερ.

Χωρίς να είναι καλή η Φράιμπουργκ πήρε το εντός έδρας 1-1 κόντρα στην Χόφενχαϊμ, μένοντας για 2ο σερί αγώνα αήττητη, αμυντικά και αυτή πρέπει να βελτιωθεί. Εκτός έδρας δεν έχει χάσει στα μισά από τα 12 παιχνίδια της, απέχει μόλις ένα βαθμό από την πρώτη εξάδα.

Απών ο δεξιός μπακ Στέντελ.

Πρόταση στοίχημα: Μάχη για τη σωτηρία της δίνει η γηπεδούχος, που όμως πληρώνει τα πολλά αμυντικά λάθη που γίνονται.  Η Φράιμπουεργκ δύσκολα θα αντέξει ως το τέλος, αλά σαν ομάδα είναι εξαιρετική. Θα δούλε καλό ματς, κρατάμε σαν πρόβλεψη το over.

Στόουκ-Τσέλσι:

Ύψωσε το ανάστημα της η Στόουκ, και πήρε το 0-0 στο Μάντσεστερ από τη Σίτι, μένοντας για 2ο σερί ματς αήττητη και χωρίς να δεχθεί γκολ. Αδιάφορη και αυτή βαθμολογικά, εκτός έδρας έχει χάσει μόλις τα 3 από τα 14 παιχνίδια της.

Μάλλον παίζουν ο μπακ Τζόνσον με τους επιθετικούς Αρναούτοβιτς και Ντιούφ. Λείπουν κάποιοι μακροχρόνιοι.

Πολύ ουσιαστική η Τσέλσι πέρασε με 2-1 από την έδρα της Γουέστ Χαμ και πέτυχε έτσι την 2η σερί επιτυχία της, έχει ξεχάσει πότε έχασε τελευταία φορά, έρχεται από 5 σερί αμφίσκορα. Εκτός έδρας έχει κερδίσει τα 9 από τα 14 παιχνίδια της, πάντα στην κορυφή και στο +10 από την 2η Τότεναμ.

Αμφίβολος ο Μόουζες.

Πρόταση στοίχημα: Η Στόουκ έδειξε στο Μάντσεστερ ότι παραμένει μια εξαιρετικά καλά στημένη ομάδα. Η Τσέλσι συνήθως παίρνει επαγγελματικές νίκες και δεν ανοίγει το σκορ πολύ. Κρατάμε σαν προγνωστικό το under.

Πηγή: προγνωστικα ποδοσφαιρου