Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Προγνωστικα Μπουντεσλίγκας 21/1/2017


Άουγκσμπουργκ-Χόφενχαϊμ:

Ηρωική εμφάνιση για την Άουγκσμπουργκ το εκτός έδρας 1-1 κόντρα στην Ντόρτμουντ, που την άφησε για 2ο σερί αγώνα αήττητη. Στην έδρα της έχει κερδίσει μόλις τα 2 από τα 8 παιχνίδια της, απέχει 5 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Απόντες ο στόπερ Κάλζεν Μπράκε, ο εξτρέμ Καϊούμπι και ο επιθετικός Φινμπόγκασον.

Πρόσθεσε άλλη μια μέτρια παρουσία η Χόφενχαϊμ, στο εντός έδρας 1-1 κόντρα στη Βέρντερ, αυτή ήταν η 3η σερί ισοπαλία της, παραμένει ακόμη αήττητη φέτος. Εκτός έδρας μετράει 5 ισοπαλίες σε 7 αγώνες, είναι 5η και στο -1 από την πρώτη τετράδα.

Ο μέσος Ρουπ και ο επιθετικός Βάργκας είναι απόντες, αμφίβολοι ο στόπερ Σούλε και ο δεξιός μπακ Καντέραμπεκ.

Πρόταση στοίχημα: Ανάγκη από βαθμούς έχει η γηπεδούχος που δεν ανοίγει το ρυθμό της και πάει σε χαμηλά σκορ. Η φιλοξενούμενη για να κρατήσει το αήττητο της φέτος δε θα ρισκάρει και πολύ αν και ανώτερη, κρατάμε σαν προγνωστικό το under.

Βέρντερ Βρέμης-Ντόρτμουντ:

Στάθηκε γενναία εκτός έδρας η Βέρντερ στο 1-1 με τη Χόφενχαϊμ, αυτή ήταν η 2η σερί ισοπαλία της και το 5ο σερί ματς που μένει αήττητη, επιθετικά είναι σε καλό φεγγάρι. Στην έδρα της έχει βέβαια έχει κερδίσει μόλις τα 3 από τα 8 παιχνίδια της, απέχει μόλις ένα βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη.

Λείπουν ο στόπερ Χαΐροβιτς και οι μέσοι Μπάργκφρέντε, Γιουνούζοβιτς και Γκρίλιτς.

Νωθρή πολύ εντός έδρας η Ντόρτμουντ, κόλλησε στο εντός έδρας 1-1 με την Άουγκσμπουργκ, αυτή ήταν η 3η σερί ισοπαλία της, και το 4ο σερί ματς που δε χάνει, μετράει 5 σερί αμφίσκορα. Εκτός έδρας έχει βγάλει μόνο 2 διπλά σε 8 αγώνες, είναι 6η και απέχει ένα βαθμό από την πρώτη πεντάδα.

Λείπουν ο τερματοφύλακας Μπούρκι, οι μέσοι Μπέντερ, Σαχίν και φυσικά στο Κόπα Άφρικα ο Ομπαμεγιάνγκ.

Πρόταση στοίχημα: Πολύ θετικά δείγματα έδειξε πριν την διακοπή έδειξε η Βέρντερ, που πλέον βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη η Ντόρτμουντ εκτός έδρας δεν μπορεί φέτος, ενώ έχει και την απουσία του Ομπαμεγιάνγκ. Θα κρατήσουμε με ρίσκο το 1Χ σαν πρόβλεψη.

Πηγή: prognostika stoiximatos