Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ 14/1/2017


Μπέρνλι-Σάουθαμπτον:

Το πάλεψε πολύ στο Μάντσεστερ κόντρα στη Σίτι η Μπέρνλι, πριν τελικά χάσει με 2-1, επιστρέφοντας στα αρνητικά αποτελέσματα, επιθετικά είναι σε καλό φεγγάρι. Πανίσχυρη στην έδρα της με 7 νίκες σε 11 αγώνες, βαθμολογικά είναι πολύ άνετη.

Αμφίβολοι ο μπακ Φλάναγκαν, ο μέσος Άρφιλντ και οι εξτρέμ Γκούντμουντσον, Μπόιντ.

Τραγική η Σάουθαμπτον εκτός έδρας συνετρίβη με 3-0 από  την Έβερτον, γνωρίζοντας έτσι την 3η σερί ήττα της, αμυντικά έχει αρκετά κενά. Εκτός έδρας έχει χάσει τα μισά από τα 10 παιχνίδια της, δεν έχει άμεσο βαθμολογικό στόχο.

Αμφίβολος ο μέσος Κλάσι, απόντες ο μεσοεπιθετικός Μπουφάλ, ο επιθετικός Όστιν και κάποιοι μακροχρόνιοι.

Πρόταση στοίχημα: Η Μπέρνλι έχει έδρα κάστρο και το γεγονός ότι βαθμολογικά είναι άνετη θα παίξει με ψυχολογία. Από την άλλη η ανώτερη ποιοτικά Σαουθάμπτον, κουβαλάει μεγαλύτερη κούραση, ενώ αμυντικά δεν είναι τόσο σταθερή, κρατάμε σαν πρόβλεψη το over.

Σάντερλαντ-Στόουκ:

Μετά από πολύ καιρό η Σάντερλαντ ήταν ανταγωνιστική εντός έδρας κόντρα στη Λίβερπουλ, από την οποία πήρε το 2-2, μένοντας  πάντως για 3ο σερί ματς χωρίς νίκη, επιθετικά πάντως σκοράρει τελευταία. Στην έδρα της έχει κερδίσει μόλις τα 3 από τα 10 παιχνίδια της, είναι εντός επικίνδυνης ζώνης, απέχει ένα βαθμό από τη σωτηρία.

Ο μέσος Πίενααρ και ο επιθετικός Ανισέμπε είναι αμφίβολοι. Ο στόπερ Κονέ, ο μέσος Ντονγκ και ο επιθετικός Καζρί είναι στο Κόπα Άφρικα.

Πολύ σοβαρή παρουσία για τη Στόουκ, κέρδισε καθαρά με 2-0 εντός έδρας τη Γουότφορντ και επέστρεψε στα τρίποντα, επιθετικά είναι σε καλή κατάσταση. Εκτός έδρας πάντως έχει κερδίσει μόλις τα 2 από τα 10 παιχνίδια της, βαθμολογικά δεν κυνηγάει κάτι αυτή την περίοδο.

Ο εξτρέμ Σόμπι και οι επιθετικοί Ντιούφ και Μπονί είναι στο Κόπα Άφρικα. Αμφίβολος ο επιθετικός Γουόλτερς, λείπουν και κάποιοι μακροχρόνιοι.

Πρόταση στοίχημα: Δύσκολο ματς μια και η Σάντερλαντ είναι κακή ομάδα, αλλά ό,τι κάνει θα το πάρει από την έδρα της. Η Στόουκ έχει δυνατότητες, αλλά δεν πείθει σε καμία των περιπτώσεων ειδικά εκτός έδρας. Πιστεύουμε πάντως θα ανοίξει το ματς, κρατάμε σαν προγνωστικό το over.

Πηγή: Στοιχημα