Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE 6/12/2016


Αϊντχόφεν-Ροστόφ:

Δεν μπόρεσε να κοντράρει την Ατλέτικο στη Μαδρίτη η Αϊντόφεν και έχασε με 2-0, αυτή ήταν η 3η σερί ήττα στον όμιλο, παραμένει με μόλις ένα βαθμό σε 5 αγώνες, έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια της. Νέα γκέλα στο πρωτάθλημα, έφερε 0-0 εκτός έδρας με τη Ρόντα και έμεινε στο -6 από την κορυφή.

Απόντες ο αριστερός μπακ Βίλεμς, οι μέσοι Χέντριξ και Γκουαρδάδο, αλλά και ο επιθετικός Λοκάντια.

Τρομερή εμφάνιση και μεγάλη νίκη με 3-2 για την Ροστόφ επί της Μπάγερν στη Ρωσία, πέτυχε την πρώτη της νίκη έτσι στον όμιλο, είναι στην 3η θέση, αλλά έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια της. Στο πρωτάθλημα έφερε 0-0 εντός έδρας με τη Ζενίτ, και αυτή τη στιγμή είναι στην 6η θέση, 3 βαθμούς μακριά από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Πρόταση στοίχημα: Τελικός για την 3η θέση με τους Ολλανδούς να θέλουν μόνο νίκη, ειδάλλως θα πανηγυρίσουν οι Ρώσοι. Οι τελευταίοι έχουν δείξει καλύτερο πρόσωπο, αλλά η Αϊντχόφεν θα ασκήσει πίεση και το ματς εύκολα μπορεί να ανοίξει, κρατάμε σαν προγνωστικό το over.

Παρί Σεν Ζερμέν-Λουντογκόρετς:

Εξαιρετική ήταν η Παρί Σεν Ζερμέν στο Λονδίνο, πήρε το 2-2 από την Άρσεναλ, παρέμεινε αήττητη στον όμιλο, υπερτερεί έναντι των Άγγλων, έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της. Σοκ στο πρωτάθλημα από την εκτός έδρας ήττα με 3-0 από την Μονπελιέ, έπεσε στην 3η θέση, ένα βαθμό πίσω από την 2η Μονακό.

Ο Βεράτι είναι τιμωρημένος, απόντες επίσης οι Ραμπιό και Παστόρε.

Σε ένα μέτριο και αγχώδες παιχνίδι η Λουντογκόρετς κράτησε το 0-0 εντός έδρας με τη Βασιλεία και ταυτόχρονα το πάνω χέρι για την 3η θέση, παρέμεινε βέβαια χωρίς νίκη ακόμη στον όμιλο. Στο πρωτάθλημα της τελευταία της εμφάνιση ήταν το εντός έδρας 2-1 επί της Λέφσκι Σόφιας, από την οποία αποσπάστηκε 6 βαθμούς στην κορυφή και με αγώνα λιγότερο.

Λείπει ο αμυντικός Βιτίνια.

Πρόταση στοίχημα: Η Παρί θέλει απλά μια νίκη για να κλειδώσει και τυπικά την πρωτιά, αλλά θέλει και να δώσει απαντήσεις για την βαριά ήττα από την Μονπελιέ. Η Λουντογκόρετς θέλει καλύτερο ή ίδιο αποτέλεσμα από τη Βασιλεία για να περάσει 3η, έχει την ποιότητα να βγάλει πράγματα στο γήπεδο, θα κρατήσουμε με ρίσκο το αμφίσκορο.

Πηγή: κουπονι στοιχηματος