Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE 8/12/2016


Οσμάνλισπορ-Ζυρίχη:

Δεν ήταν καλή η Οσμάνλισπορ και έχασε με 2-1 εκτός έδρας από τη Στεάουα, μετράει 4 σερί αμφίσκορα, κερδίζει σήμερα και καθαρίζει πρωτιά, με ισοπαλία περνάει, με ήττα μάλλον μένει εκτός. Στο πρωτάθλημα κέρδισε εντός έδρας με 2-1 την Καραμπούκ και απέχει 6 βαθμούς από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Ο μέσος Τσαγιράν είναι τιμωρημένος.

Στάθηκε πολύ καλά η Ζυρίχη και σταμάτησε στο 0-0 εντός έδρας τη Βιγιαρεάλ, αυτή ήταν η 3η σερί ισοπαλία της και το 4ο σερί που μένει αήττητη, για να περάσει πρέπει να κερδίσει αποκλειστικά. Στο πρωτάθλημα της κέρδισε εύκολα με 2-0 τη Βιλ, πάντα στην κορυφή και στο +13 από την 2η θέση.

Απών ο μέσος Γιαπί.

Πρόταση στοίχημα: Ο έτερος τελικός του ομίλου με την Οσμάνλισπορ να περνάει ακόμη και με ισοπαλία, ενώ η Ζυρίχη θέλει μόνο νίκη. Οι Τούρκοι είναι δυνατοί εντός έδρας, αλλά και η Ζυρίχη είναι ομάδα που σκοράρει αρκετά, κρατάμε σαν πρόβλεψη το αμφίσκορο.

ΠΑΟΚ-Λίμπερετς:

Τρομερή εμφάνιση στη Φλωρεντία για τον ΠΑΟΚ, κέρδισε με 3-2 τη Φιορεντίνα, και επέστρεψε στα τρίποντα, αμυντικά όμως έχει κενά αρκετά, θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από την Κάραμπαγκ για να περάσει σαν 2ος. Νέα ήττα στο πρωτάθλημα το 1-0 από τον Παναθηναϊκό, απέχει πλέον 4 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Μάλλον εκτός οι Γλύκος, Περέιρα, Λέοβατς, και φυσικά ο Τζαβέλλας.

Πολύ ανταγωνιστική η Λίμπερετς, κέρδισε εντός έδρας με 3-0 την Κάραμπαγκ και πέτυχε έτσι την πρώτη της νίκη στον όμιλο, για να περάσει θέλει μόνο νίκη και να χάσει η Κάραμπαγκ. Στο πρωτάθλημα έχασε με 1-0 από τη Ζιχλάβα, απέχει μόλις 2 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Πρόταση στοίχημα: Φαβορί δίνεται ο ΠΑΟΚ που πάντως θέλει χάρη από τη Φιορεντίνα. Η Λίμπερετς θέλει μόνο νίκη και θα παίξει επιθετικά, αμφότεροι πάντως θέλουν την πρόκριση για να ξεχάσουν την άσχημη πορεία στα πρωταθλήματα τους, κρατάμε σαν προγνωστικό το over.

Πηγή: Προγνωστικα στοιχήματος