Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ PREMIER LEAGUE 1/10/2016


Σουόνσι-Λίβερπουλ:

Μέτρια εικόνα για τη Σουόνσι, έχασε εντός έδρας με 1-3 από τη Μάντσεστερ Σίτι, αυτή ήταν η 2η σερί ήττα της και το 5ο σερί παιχνίδι που δεν κερδίζει, αμυντικά έχει αρκετά κενά. Στην έδρα της έχει πάρει μόλις ένα βαθμό σε 3 αγώνες, απέχει ένα βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη.

Αμφίβολος ο στόπερ Φερνάντες, απών ο εξτρέμ Ντάιερ.

Νέα σούπερ εμφάνιση για τη Λίβερπουλ, κέρδισε με 5-1 εντός έδρας τη Χαλ, πέτυχε την 3η σερί νίκη της, αυτό ήταν το 4ο σερί παιχνίδι της που δε χάνει, μετράει 4 σερί αμφίσκορα. Εκτός έδρας έχει κερδίσει τα μισά από τα 4 παιχνίδια της, ισοβαθμεί στην 3η θέση με Άρσεναλ και Έβερτον.

Μάλλον παίζει ο Λόβρεν.

Πρόταση στοίχημα: Η Σουόνσι δεν είναι ομάδα για πέταμα και άξιζε περισσότερους βαθμούς από όσους έχει. Βέβαια η Λίβερπουλ, πετάει αυτό το διάστημα και έχει μακράν την καλύτερη επίθεση, αλλά αναξιόπιστη άμυνα, θα κρατήσουμε σαν πρόβλεψη το αμφίσκορο.

Γουέστ Χαμ-Μίντλεσμπρο:

Ανύπαρκτη εντός έδρας η Γουέστ Χαμ, έχασε με 3-0 από τη Σάουθαμπτον και έφτασε αισίως 4 σερί ήττες, αμυντικά έχει πολλά προβλήματα. Στην έδρα της έχει χάσει τα 2 από τα 3 παιχνίδια της, είναι εντός επικίνδυνης ζώνης, απέχει ένα βαθμό από τη σωτηρία.

Απόντες οι μπακ Μαζουακού, Κρέσγουελ, και οι επιθετικοί Αγιού, Κάρολ και Σακό.

Δεν μπόρεσε να ορθώσει ανάστημα κόντρα στην Τότεναμ εντός έδρας η Μίντλεσμπρο, έχασε με 1-2, αυτή ήταν η 3η σερί ήττα και το 4ο σερί ματς που δεν κερδίζει. Απολύτως ισορροπημένο το εκτός έδρας ρεκόρ της με 1-1-1, απέχει 2 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Πρόταση στοίχημα: Η γηπεδούχος έχει μεγάλη ποιότητα σαν ομάδα δεν είναι δυνατόν να χάνει συνεχώς, αμυντικά όμως μπάζει από παντού. Αλλά και η φιλοξενούμενη αμυντικά έχει τα θέματα της και είναι αδύνατη, θα κρατήσουμε σαν προγνωστικό το over.

Πηγή: κουπονι στοιχηματος