Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ PREMIER LEAGUE 2/10/2016


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Στόουκ:

Σούπερ η Γιουνάιτεντ εντός έδρας με τη Λέστερ, τη συνέτριψε με 4-1 εντός έδρας και επέστρεψε έτσι στα θετικά αποτελέσματα, επιθετικά σκοράρει εύκολα. Στην έδρα της έχει κερδίσει τα 2 από τα 3 παιχνίδια της, απέχει ένα βαθμό από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Απών ο Τζόουνς.

Πρόσθεσε άλλη μια πολύ μέτρια παρουσία η Στόουκ και κόλλησε στο 1-1 με τη Γουέστ Μπρομ, μένοντας χωρίς νίκη ακόμη φέτος, έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια της. Εκτός έδρας έχει πάρει μόλις ένα βαθμό σε 3 αγώνες, είναι εντός επικίνδυνης ζώνης, απέχει 2 βαθμούς από τη σωτηρία.

Αμφίβολος ο Γουόλτερς, λείπουν και κάποιοι μακροχρόνιοι.

Πρόταση στοίχημα: Πήρε τα πάνω της η Γιουνάιτερν με τη νίκη επί της Λέστερ και θέλει να κάνει άλλο ένα γεμάτο παιχνίδι στην έδρα της. Η Στόουκ δεν είναι τόσο κακή ομάδα όσο δείχνει η βαθμολογία, και κάποια στιγμή θα το δείξει, προς το παρόν, κρατάμε σαν πρόβλεψη το αμφίσκορο.

Λέστερ-Σάουθαμπτον:

Πολύ κακή με τη Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ, έχασε εύκολα με 4-1 και επέστρεψε έτσι στα αρνητικά αποτελέσματα, έχει σκοράρει στα 4 τελευταία παιχνίδια της. Στην έδρα της έχει μαζέψει όλους τους μέχρι τώρα αγώνες της, απέχει 3 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Επιβλητική η Σάουθαμπτον, πέρασε εύκολα από το Λονδίνο με 3-0 εις βάρος της Γουέστ Χαμ, έφτασε έτσι τις 2 σερί νίκες με μηδέν παθητικό, έχει σκοράρει στα τελευταία 4 παιχνίδια της. Εκτός έδρας έχει χάσει τα 2 από τα 3 παιχνίδια της, απέχει εξίσου από επικίνδυνη ζώνη και ευρωπαϊκές θέσεις.

Λείπουν μόνο κάποιοι μακροχρόνιοι.

Πρόταση στοίχημα: Παίρνει ψυχολογία από την Ευρώπη η Λέστερ, που στο πρωτάθλημα ακόμη δεν πείθει. Η Σαουθάμπτον πατάει καλύτερα, αλλά είχε και αγώνα μόλις την Πέμπτη. Δεν μπλέκουμε με σημεία, θα κρατήσουμε σαν προγνωστικό τα 2-3 τέρματα.

Πηγή: live streaming