Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑΣ SERIE A 11/9/2016


Μπολόνια-Κάλιαρι:

Τραγική η Μπολόνια, έχασε με κάτω τα χέρια 5-1 από την Τορίνο εκτός έδρας και γνώρισε την πρώτη της ήττα, έχει σκοράρει και στα δύο παιχνίδια της. Στο μοναδικό εντός έδρας παιχνίδι της, κέρδισε με 1-0 την Κροτόνε, απέχει ένα βαθμό από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Απόντες ο τερματοφύλακας Μιράντε, ο μπακ Φεράρι, ο στόπερ Μαϊέτα, ο μέσος Ντονσά και ο επιθετικός Φλοκάρι.

Επέστρεψε από το 0-2 η Κάλιαρι εντός έδρας κόντρα στη Ρόμα και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2, μένοντας όμως χωρίς νίκη ακόμη, μετράει 2/2 αμφίσκορα. Στο μοναδικό εκτός έδρας, έχασε με 3-1 από την Τζένοα, απέχει ένα βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο μέσος Ντεσένα είναι τιμωρημένος, απών ο στόπερ Τσεπιτέλι, απών και ο επιθετικός Μελκιόρι, αμφίβολοι οι Ζοάο Πέδρο και Φαρίας.

Πρόταση στοίχημα: Είχε που είχε προβλήματα η Μπολόνια αμυντικά απών και ο τερματοφύλακας της. Η Κάλιαρι επιθετική έχει ταχύτητα και φαντασία, έχει όμως και αυτή θέματα πίσω, θα κρατήσουμε σαν προγνωστικό τα 4-6 τέρματα.

Αταλάντα-Τορίνο:

Καθόλου καλή η Αταλάντα, έχασε με 2-1 στη Γένοβα από τη Σαμπντόρια και γνώρισε 2/2 ήττες πλέον, αμφότερες με αμφίσκορο. Μαζί με Έμπολι και Κροτόνε είναι στον πάτο της βαθμολογίας, στο μοναδικό εντός έδρας παιχνίδι της, έχασε με 4-3 από την Λάτσιο.

Ο μέσος Καρμόνα είναι τιμωρημένος, ο στόπερ Τολόι είναι αμφίβολος, απόντες ο στόπερ Σουάγκερ και ο επιθετικός Πινίγια.

Τρομερή εμφάνιση για την Τορίνο, διέλυσε με 5-1 εντός έδρας την Μπολόνια και πέτυχε την πρώτη της νίκη, μετράει 2/2 αμφίσκορα. Στο μοναδικό εκτός έδρας παιχνίδι της έχασε με 3-2 από την Τορίνο, απέχει ένα βαθμό από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Απόντες ο στόπερ Αγιέτι, ο εξτρέμ Λιάιτς και ο Μπελότι.

Πρόταση στοίχημα: Η Αταλάντα δεν θυμίζει καθόλου τη στιβαρή ομάδα, καθώς τα αμυντικά προβλήματα είναι πολλά. Η Τορίνο έχει μπει δυνατά επιθετικά αλλά και αυτή αμυντικά δεν βγάζει εμπιστοσύνη. Θα κρατήσουμε με ρίσκο σαν προγνωστικό τα 4-6 τέρματα.

Πηγή: pame stoixima kouponi