Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ 10/8/2016


Λάχτι-Ίλβες:

Αν και δεν ήταν καλή η Λάχτι, πήρε την εκτός έδρας ισοπαλία με 2-2 από την Ελσίνκι, αυτή ήταν η 2η σερί ισοπαλία της, αμυντικά έχει αρκετά κενά, δεν κερδίζει στα τελευταία 6 της παιχνίδια. Στην έδρα της έχει κερδίσει τα μισά από τα 10 παιχνίδια της, δεν έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο.

Ο στόπερ Καρκάινεν είναι αμφίβολος, απόντες ο τερματοφύλακας Μούγιουσεν και οι επιθετικοί Σάλα και Λανσιτάλο.

Μέτρια παρουσία για την Ίλβες έμεινε στο εντός έδρας 0-0 με την Ίντερ Τούρκου, αυτή ήταν η 3η σερί ισοπαλία της, δεν έχει χάσει στα τελευταία 4 παιχνίδια της. Εκτός έδρας έχει χάσει τα 6 από τα 10 παιχνίδια της, απέχει 3 βαθμούς από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Επιστρέφει από τιμωρία ο τερματοφύλακας Χιλάντερ. Μάλλον εκτός ο  μέσος Ματρόνε και ο μέσος Κόρτε, αλλά και ο μπακ Άσπεγκρεν και ο επιθετικός Λάχτινεν.

Πρόταση στοίχημα: Μπορεί να μην κερδίζει η Λάχτι αλλά δεν είναι εύκολη αντίπαλος στην έδρα της ειδικά. Η Ίλβες είναι καλύτερη μέχρι τώρα και με μεγαλύτερο κίνητρο, αλλά εκτός έδρας δεν είναι τόσο αποτελεσματική. Βλέπουμε γκολ, θα κρατήσουμε το αμφίσκορο σαν προγνωστικό.

Κουόπιο-Μαριεχάμν:

Τραγική ήταν η Κουόπιο, έχασε δίκαια εκτός έδρας με 1-0 από τη Σέιναγιοεν, μένοντας έτσι για 3ο σερί αγώνα χωρίς τρίποντο. Στην έδρα της έχει κερδίσει τα μισά από τα 10 παιχνίδια της, απέχει 4 βαθμούς από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Απλά ανύπαρκτη η Μαριεχάμν, έχασε με το απίστευτο 2-5 εντός έδρας από τη Χέλσινγκφορς και παρέμεινε και αυτή για 3ο σερί αγώνα χωρίς νίκη. Εξαιρετική πάντως εκτός έδρας με 6 νίκες σε 9 αγώνες, ισοβαθμεί στην κορυφή με το Ελσίνκι.

Απόντες ο αμυντικός Βίρτανεν, ο μέσος Ντάφα και ο επιθετικός Κάνγκασκόλκα.

Πρόταση στοίχημα: Από άσχημες εμφανίσεις αμφότερες καμία τους δε θα ρισκάρει ακόμη ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Δυνατή εντός έδρας η Κουόπιο, αλλά η φιλοξενούμενη είναι η καλύτερη ομάδα εκτός έδρας. Πιθανώς μοιρασιά, θα κρατήσουμε σαν πρόβλεψη την ισοπαλία.

Πηγή: προγνωστικα στοιχηματος ποδοσφαιρου σημερα