Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Έναρξη με δυνατή μονομαχία στην Premier League!


Την ερχόμενη Κυριακή και συγκεκριμένα στις 14 Αυγούστου, η Premier League ξεκινάει για τη σεζόν 2016/17. Ένα πρωτάθλημα που προμηνύεται με αρκετό ενδιαφέρον και παράλληλα που ξεκινάει με μια αρκετά δυνατή μονομαχία.

Όπως είναι γνωστό, εδώ και μερικά χρόνια η Premier League αρχίζει πιο νωρίς από τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Έτσι και φέτος ακολουθεί την ίδια τακτική και η σέντρα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Αυγούστου. Από το πρόγραμμα των παιχνιδιών που θα λάβουν χώρα εκείνη την ημέρα, ξεχωρίζει μια μονομαχία, η οποία αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία και το πρώτο ντέρμπι του πρωταθλήματος. Ο λόγος γίνεται για το παιχνίδι ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Λίβερπουλ. Δύο ομάδες, οι οποίες ξεκινούν φέτος από τελείως διαφορετική βάση την  αλλά με κοινό στόχο να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ομολογουμένως το φετινό πρωτάθλημα της Premier League αναμένεται να είναι από τα πιο απρόβλεπτα των τελευταίων χρόνων. Αυτό διαπιστώνεται από το γεγονός ότι όλοι οι top class προπονητές (πλην Αντσελότι και Σιμεόνε) βρίσκονται στο νησί και την Premier League. Ένας από αυτούς είναι και ο Γιούργκεν Κλοπ αλλά και ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος εδώ και χρόνια βρίσκεται στους «κανονιέρηδες» και προσπαθεί να τους επαναφέρει και πάλι στην κορυφή.

Φέτος δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρει, ωστόσο σίγουρα μια ομάδα σαν την Άρσεναλ βρίσκεται πάντα στα φαβορί. Από την άλλη πλευρά, το έργο του Γιούργκεν Κλοπ είναι επίσης το ίδιο με αυτό του Βενγκέρ. Είκοσι επτά χρόνια περίπου χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά και ο Γερμανός τεχνικός καλείται να οδηγήσει και πάλι τους «κόκκινους» στην κορυφή........Πηγή: Οπαπ live score