Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ SUPER LEAGUE 22/3/2015


Ξάνθη-Ατρόμητος:

Η 8η Ξάνθη υποδέχεται τον 7ο Ατρόμητο για την 29η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση κέρδισε καθαρά με 3-0 τον Παναιτωλικό εντός έδρας και επέστρεψε έτσι στα θετικά αποτελέσματα. Στην έδρα της έχει κερδίσει τα μισά από τα 14 παιχνίδια που έχει δώσει, απέχει μόλις ένα βαθμό από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Επιστρέφει από τιμωρία ο Μπέρτος, αμφίβολος ο Φλίσκας.

Νέα εξαιρετική εμφάνιση και νίκη με 2-0 επί του Παναθηναϊκού, αυτή ήταν η 2η σερί νίκη του, και μάλιστα με το ίδιο σκορ. Εκτός έδρας έχει κερδίσει μόλις τα 2 από τα 14 παιχνίδια που έχει δώσει, απέχει μόλις ένα βαθμό από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, έχει και αγώνα λιγότερο.

Απών ο Αγκουαζί.

Πρόταση στοίχημα: Μεγάλο εξάποντο για την Ευρώπη, αμφότερες δείχνουν σε πολύ καλή κατάσταση και με πολύ καλή αμυντική λειτουργία, κρατάμε σαν πρόβλεψη το no goal.
100% bonus έως και 100€ με την εγγραφής από την Mybet από εδώ!


Αστέρας Τρίπολης-Εργοτέλης:

Ο 4ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον 16ο Εργοτέλη για την 29η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το πάλεψε κόντρα στον Ολυμπιακό εκτός έδρας αλλά έχασε με 2-0 εκτός έδρας, μένοντας έτσι για 2ο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη αλλά και χωρίς γκολ. Πανίσχυρος και αήττητος ακόμη στην έδρα του, με 10 νίκες σε 14 αγώνες μέχρι τώρα, είναι 4ος, έχει διαφορά 4 βαθμών από τον 5ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Αμφίβολοι ο τερματοφύλακας Κοσίτσκι και ο Μάσα.

Δεν ήταν πολύ κακός, αλλά έχασε εκτός έδρας με 1-0 από τον ΠΑΟΚ αυτή ήταν η 2η σερί ήττα του και μάλιστα και αυτή χωρίς να σκοράρει. Απέχει 6 βαθμούς από την σωτηρία αφού είναι μέσα στην επικίνδυνη ζώνη, εκτός έδρας έχει χάσει τα 8 από τα 14 παιχνίδια που έχει δώσει.

Επιστρέφουν από τιμωρία ο Καζναφέρης και ο Λυκογιάννης, ο τερματοφύλακας Σαράνοφ είναι αμφίβολος, απόντες ο Γιουσούφ και ο στόπερ Γιοβάνοβιτς.

Πρόταση στοίχημα: Σε κακή κατάσταση αμφότεροι, όμως ο Αστέρας έχει την κλάση να αντιδράσει. Οι Κρητικοί βγάζουν κούραση, δεν μπορούν σε τέτοιες έδρες, κρατάμε σαν προγνωστικό το no goal.

100% Μπόνους έως 100€ προσφορά με την εγγραφή σας στην Interwetten από εδώ!

Ολυμπιακός-Κέρκυρα:

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται την 9η Κέρκυρα για την 29η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ούτε με τον Αστέρα Τρίπολης έδειξε κάτι ιδιαίτερο, κέρδισε όμως εντός έδρας με 2-0, και πέτυχε την 2η σερί του νίκη με μηδέν παθητικό και αυτή, επιθετικά δείχνει να είναι σε καλό φεγγάρι. Έχει διαφορά 6 βαθμών στην κορυφή, έχει και αγώνα λιγότερο, στην έδρα του έχει κερδίσει τα 12 από τα 14 παιχνίδια που έχει δώσει.

Εκτός οι Μανιάτης και Ντουρμάζ, μάλλον εκτός ο Φουστέρ, αμφίβολοι οι Μέγιερι και Μήτρογλου.

Άνευ αγώνα πήρε τους 3 βαθμούς για τον αγώνα με τη Νίκη Βόλου, αυτό ήταν το 3ο σερί τρίποντο, έμεινε για 7ο σερί αγώνα αήττητη, επιθετικά είναι σε καλή κατάσταση. Εκτός έδρας έχει χάσει τα 7 από τα 13 παιχνίδια που έχει δώσει, απέχει μόλις 4 βαθμούς από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Τιμωρημένοι ο στόπερ Ντιμιτρόφσκι, και οι μέσοι Ναγιάρ και Ανδρεόπουλος, επιστρέφει από τιμωρία ο Καϊκούτ. Ο μπακ Ντιόγκο, ο στόπερ Χουμπούτια, ο Ζορμπάς και ο δεξιός μπακ Ζουμπουλάκης είναι αμφίβολοι.

Πρόταση στοίχημα: Ο Ολυμπιακός παίρνει τα παιχνίδια του χωρίς να φορτσάρει χωρίς να πείθει. Δεν είναι για το δόντι της Κέρκυρας το ματς, θα κρατήσουμε σαν πρόβλεψη τα 2-3 τέρματα, ο γηπεδούχος μετράει εντός έδρας 10/14.
Πηγή: Prognostika stoiximatos