Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 21/3/2015


Πανθρακικός-ΠΑΟΚ:
Ο 13ος Πανθρακικός υποδέχεται τον 3ο ΠΑΟΚ για την 29η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος
Καλός όσο έπρεπε ήταν στο Ηράκλειο και κέρδισε με 1-0 τον ΟΦΗ, επιστρέφοντας έτσι στις επιτυχίες. Στην έδρα
του παραμένει ακόμη αήττητος, με 7 ισοπαλίες όμως σε 13 αγώνες μέχρι τώρα, απέχει μόλις 3 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Μάλλον εκτός ο Ίγκορ, σίγουρα ο στόπερ Σερφά και ο Λαδάκης.

Πολύ κακός ο ΠΑΟΚ και με τον Εργοτέλη εντός έδρας, πήρε πολύ δύσκολα το τρίποντο με 1-0, και έμεινε για 2ο σερί παιχνίδι αήττητος, αλλά και με μηδέν παθητικό. Εκτός έδρας παίζει πολύ ανοικτά με 8 νίκες και 6 ήττες μέχρι τώρα, χωρίς ισοπαλία ακόμη, απέχει 4 βαθμούς από τον 2ο Παναθηναϊκό. Η παράδοση δείχνει μόνο ΠΑΟΚ στον Πανθρακικό με το διπλό στο 1,85 στην interwetten.

Ο Κάτσε είναι τιμωρημένος, απόντες Ρικάρντο Κόστα και Ρατς, πάγια απών ο Μαντούρο, εκτός πλάνων ο Κατσικάς, ίσως παίξει ο Τζανδάρης.

Πρόταση στοίχημα: Μεγαλύτερο κίνητρο έχει ο γηπεδούχος, ο ΠΑΟΚ δεν πατάει καθόλου καλά, και θα δυσκολευτεί σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο. Πάμε με την έκπληξη και κρατάμε σαν στοίχημα το 1Χ.
Παναιτωλικός-Λεβαδειακός:

Ο 6ος Παναιτωλικός υποδέχεται τον 14ο Λεβαδειακό για την 29η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Πρόσθεσε άλλη μια πολύ κακή εμφάνιση εκτός έδρας, έχασε εύκολα με 3-0 από την Ξάνθη, συμπλήρωσε αισίως 4 παιχνίδια σερί χωρίς νίκη αλλά και χωρίς γκολ. Απέχει μόλις ένα βαθμό από την προνομιούχο πεντάδα, στην έδρα του έχει κερδίσει τα 7 από τα 13 παιχνίδια που έχει δώσει.

Επιστρέφει από τιμωρία ο Κούσας, τιμωρημένοι είναι οι Γοδόι και Κάπελ, λείπουν ο μέσος Βιγιαφάνες και ο επιθετικός Άλβες, αμφίβολος ο μπακ Παπουτσογιαννόπουλος.

Πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Καλλονή εντός έδρας, την κέρδισε πολύ εύκολα με 3-0 και συμπλήρωσε αισίως 3 σερί τρίποντα. Μακριά από την έδρα του έχει χάσει τα 7 από τα 13 παιχνίδια που έχει δώσει, απέχει 3 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Απόντες ο Βούκτσεβιτς και ο μπακ Μαχαίρας, ο μέσος Γκόμες είναι αμφίβολος.

Πρόταση στοίχημα: Δεν έχει περιθώρια για άλλες γκέλες ο Παναιτωλικός, αν θέλει να μπει στην πεντάδα. Ο Λεβαδειακός πήρε τις ανάσες τους, και μπορεί να διεκδικήσει αλλού βαθμούς, κρατάμε σαν προγνωστικό τον άσο