Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 10/10/2017


Ολλανδία-Σουηδία:

Αν και δυσκολεύτηκαν αρκετά οι Ολλανδοί, πέρασαν με 3-1 από την έδρα της Λευκορωσίας και πέτυχαν έτσι την 2η σερί νίκη τους.

Είναι στη 3η θέση και στο -3 από την 2η Σουηδία, που πρέπει να την κερδίσουν με 6 γκολ διαφορά για να κλέψουν την θέση.

Χωρίς απουσίες.

Επίδειξη δύναμης για την Σουηδία, διέλυσε με 8-0 το Λουξεμβούργο και πέτυχε την 2η σερί νίκη της, με μηδέν παθητικό μάλιστα, επιθετικά έχει πολλά όπλα.

Θέλει απλά να μην χάσει, ή χάσει με 5 γκολ διαφορά από τη Σουηδία, για να κρατήσει την 2η θέση, εκτός αν η Γαλλία αυτοκτονήσει με την Λευκορωσία και της χαρίσει την πρώτη θέση.

Οι γνωστές μόνο απουσίες της υπάρχουν.

Προϊστορία: Από το 2004 έχουν αναμετρηθεί 5 φορές, σε όλες τις αναμετρήσεις τα παιχνίδια έληξαν με αμφίσκορο.

Η Ολλανδία θα μπει επιθετικά μήπως πετύχει το 8ο θαύμα, αλλά αμυντικά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Οι Σκανδιναβοί σκοράρουν πολύ εύκολα, και δεν θέλει και πολύ το παιχνίδι να ανοίξει, θα κρατήσουμε σαν προγνωστικό τα 4-6 τέρματα.

Εσθονία-Βοσνία:

Ξέσπασε στο Γιβραλτάρ η Εσθονία και κέρδισε εκτός έδρας με 6-0, πετυχαίνοντας την 2η σερί νίκη της, δεν έχει δεχθεί γκολ στα 3 τελευταία παιχνίδια της, είναι αήττητη στα 4 τελευταία.

Πέρασε 4η στη βαθμολογία με 11 βαθμούς, ένα περισσότερο από την Κύπρο.

Χωρίς απουσίες.

Οδυνηρή εντός έδρας ήττα για τη Βοσνία, που έχασε από το Βέλγιο με 3-4 και επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα.

Είδε έτσι την Ελλάδα να την περνάει στην 2η θέση, θέλει νίκη δική της και να μην κερδίσει η εθνική μας για να πάει στα μπαράζ.

Επίσης χωρίς απουσίες.

Προϊστορία: Η Βοσνία μετράει 3 σερί νίκες επί της Εσθονίας, ενώ τα 4 τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους ανεξαρτήτου έδρας, έληξαν με no goal.

Η Εσθονία είναι εμφανώς ανεβασμένη και θέλει μια ανταγωνιστική εμφάνιση μπροστά στο κοινό της. Η Βοσνία είναι απογοητευμένη, ελπίζει σε ένα μεγάλο θαύμα, αλλά παραμένει κλάσεις ανώτερη ποντάρουμε σαν προγνωστικό στο no goal.

Πηγή: Αναλύσεις αγώνων