Κυριακή 14 Μαΐου 2017

Προγνωστικά Ιταλίας 14/5/2017


Κροτόνε-Ουντινέζε:

Δεν ήταν καλή η Κροτόνε, αλλά πέρασε με 1-0 από την έδρα της Πεσκάρα, μένοντας έτσι για 6ο σερί αγώνα αήττητη, επιθετικά σκοράρει πιο εύκολα πλέον. Στην έδρα της έχει κερδίσει μόλις τα 4 από τα 17 παιχνίδια της, είναι εντός επικίνδυνης ζώνης, απέχει 4 βαθμούς από τη σωτηρία.

Ο μέσος Καπέτσι είναι τιμωρημένος, αμφίβολος ο εξτρέμ Στόιαν.

Νωθρή η Ουντινέζε κόλλησε στο εντός έδρας 1-1 με την Αταλάντα, και για 2ο σερί ματς χωρίς νίκη, αμυντικά δέχεται πιο εύκολα γκολ. Εκτός έδρας έχει χάσει τα 9 από τα 17 παιχνίδια της, βαθμολογικά είναι αδιάφορη.

Ο μέσος Χάλφρεντσον είναι τιμωρημένος, λείπουν οι μπακ Σαμίρ, Φαραονί και ο μέσος Φοφανά.

Πρόταση στοίχημα: Το κίνητρο είναι μονόπλευρο με την Κροτόνε να έχει ανεβάσει απόδοση. Η Ουντινέζε γενικά δεν κλείνεται τελευταία και λογικά θα δούμε γκολ. Θα ακούει η Κροτόνε τι κάνουν και οι Έμπολι, Τζένοα, κρατάμε σαν προγνωστικό τα 2-3 τέρματα.

Σαμπντόρια-Κιέβο:

Απίστευτος διασυρμός για την Σαμπντόρια το 7-3 από τη Λάτσιο στη Ρώμη, έμεινε έτσι για 5ο σερί αγώνα χωρίς τρίποντο, μετράει μεγάλο σερί με αμφίσκορα. Στην έδρα της έχει κερδίσει τα 8 από τα 17 παιχνίδια της, βαθμολογικά είναι αδιάφορη.

Ο στόπερ Σκρίνιαρ είναι τιμωρημένος, αμφίβολοι ο τερματοφύλακας Βιβιάνο και ο μπακ Μπερεζίνσκι.

Προβληματική η Κιέβο δεν κέρδισε την Παλέρμο εντός έδρας στο 1-1, μένοντας για 2ο σερί αγώνα πάντως αήττητη, αμυντικά έχει προβλήματα τελευταία. Αδιάφορη και αυτή βαθμολογικά, εκτός έδρας έχει χάσει τα 10 από τα 17 παιχνίδια της.

Ο μέσος Μπίρσα είναι τιμωρημένος, λείπουν ο στόπερ Σπόλι, ο μέσος Χέτεμαϊ και ο επιθετικός Μετζορίνι.

Πρόταση στοίχημα: Να βγάλει αντίδραση θέλει η Σαμπντόρια μετά την επτάρα από την Λάτσιο, αλλά είναι και θέμα κινήτρου. Αλλά και η Κιέβο παίζει χαλαρά πλέον αλλά δεν σκοτώνεται για αποτέλεσμα. Προτιμάμε σαν πρόβλεψη και εδώ τα 2-3 τέρματα.

Πηγή: Στοίχημα προγνωστικά