Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 21/9/2016


Ρεάλ Μαδρίτης-Βιγιαρεάλ:

Πρόσθεσε άλλη μια πολύ καλή παρουσία η Ρεάλ και κέρδισε εκτός έδρας με 2-0 την Εσπανιόλ, αυτή ήταν η 4η σερί νίκη της, επιθετικά πετάει. Μόνη πρώτη και με διαφορά 3 βαθμών από τους διώκτες της, φυσικά εντός έδρας μετράει το 2/2.

Εκτός ο Νάβας, αμφίβολος ο Κασεμίρο, παίζουν μάλλον Ρονάλντο και Μπέιλ.

Αν και δεν έθελξε με την απόδοση της η Βιγιαρεάλ, κέρδισε με 2-1 τη Σοσιεδάδ, πέτυχε έτσι την 2η σερί νίκη της και παρέμεινε ακόμη αήττητη φέτος. Εκτός έδρας έχει πάρει 4 βαθμούς σε 2 αγώνες, ισοβαθμεί στην 4η θέση με Ατλέτικο και Σεβίλλη.

Πάγια απόντες οι Σολδάδο και Μπακαμπού.

Πρόταση στοίχημα: Έχει πάρει φόρα η Ρεάλ και δε σταματάει ακόμη δεν έχει κάνει κακό παιχνίδι. Αξιόπιστη μέχρι τώρα η φιλοξενούμενη και αήττητη, αμυντικά είναι σταθερή, μπορεί να κρατήσει χαμηλά το ρυθμό, κρατάμε σαν πρόβλεψη τα 2-3 τέρματα.

Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο:

Καταιγιστική κόντρα στη Λεγανές η Μπαρτσελόνα πέρασε με το εμφατικό 5-1 εκτός έδρας και επέστρεψε έτσι στα θετικά αποτελέσματα, έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της. Στην έδρα της έχει κερδίσει μια φορά και έχει χάσει άλλη μια, ισοβαθμεί με τη Λας Πάλμας στην 2η θέση.

Παίζει κανονικά ο Μπούσκετς.

Διέλυσε με πολύ καλή παρουσία η Ατλέτικο στη Μαδρίτη τη Χιχόν με 5-0 και πέτυχε έτσι την 2η σερί νίκη της, παραμένει ακόμη αήττητη, δεν έχει δεχθεί γκολ στα τελευταία 3 της παιχνίδια. Εκτός έδρας έχει πάρει 4 βαθμούς σε 2 αγώνες, ισοβαθμεί με Σεβίλλη και Βιγιαρεάλ στην 4η θέση.

Απών και πάλι ο Τιάγκο.

Πρόταση στοίχημα: 12 γκολ σε Σέλτικ Λεγανές έριξε η Μπαρτσελόνα και είναι σίγουρα το φαβορί αλλά όχι σε τέτοιες αποδόσεις. Η Ατλέτικο αρχίζει και επιθετικά να στρώνει και στην αντεπίθεση στη Βαρκελώνη μπορεί να κάνει τη ζημιά. Θα κρατήσουμε με ρίσκο σαν πρόβλεψη το Χ2.

Πηγή: stoixima live