Τετάρτη 4 Απριλίου 2018

Κουπόνι στοιχήματος – Προτάσεις: Με Τσάμπιονς Λιγκ και Serie A…03-05/04/2018


Μεγάλη….κυριολεκτικά και μεταφορικά είναι η εβδομάδα που διανύουμε καθώς εκτός από τις γιορτές του Πάσχα που ξεκίνησαν χθες Δευτέρα και θα κορυφωθούν στο τέλος της εβδομάδας, έχουμε και ευρωπαϊκή δράση.
Το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και το Γιουρόπα είναι και πάλι στο προσκήνιο να μας χαρίσουν σπουδαίο θέαμα και συγκινήσεις. Τα πράγματα έχουν σοβαρέψει καθώς φτάνουμε στην τελική ευθεία και στις δύο διοργανώσεις.
Το 3ήμερο που ακολουθεί έχουμε τους πρώτους προημιτελικούς αγώνες, με τα ματς σε πολλές περιπτώσεις να αναμένονται αρκετά αμφίρροπα.
Βέβαια εκτός από το Champions League, έχουμε δράση και στο πρωτάθλημα της Ιταλίας όπου θα πραγματοποιηθεί η εμβόλιμη 27η αγωνιστική καθώς είχε αναβληθεί λόγω του θανάτου του αρχηγού της Φιορεντίνα Ντάβιντε Αστόρι.
Εξ’ αναβολής παιχνίδια έχουμε επίσης για το Σαμπιονά, αλλά και τη Σούπερ Λιγκ. Από στοιχηματικής πλευράς, ελπίζουμε να τα πάμε τόσο καλά όσο το Σαβ/κο που για άλλη μια φορά τον τελευταίο καιρό κάναμε το απόλυτο με 4χ4.
Η Τότεναμ και η Μπάγερν έδειξαν την ανωτερότητα τους, ενώ στα ματς της Σεβίλη με τη Μπαρτσελόνα και της Γιουβέντους με τη Μίλαν, μας δικαίωσαν για την επιλογή του GG.
Πάμε να δούμε τα ματς του τριημέρου ξεκινώντας από τα ματς της Τρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ. Επανάληψη του περσινού τελικού έχουμε στο Τορίνο, με τη Γιουβέντους να υποδέχεται τη Ρεάλ, στον πρώτο....περισσότερα στα προγνωστικά......