Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Προγνωστικά Κουπόνι Στοιχήματος 10-12/04/2018


Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένει ο ποδοσφαιρικός πλανήτης τους επαναληπτικούς αγώνες σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ. Οι πρώτοι αγώνες ειδικά στην κορυφαία διασσυλογική διοργάνωση έδωσε ξεκάθαρα φαβορί, ωστόσο στη μπάλα ποτέ και τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι είναι αυτό ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτυ και τη Λίβερπουλ, με τους κόκκινους διάβολους να έχουν ένα σκορ ασφαλείας με το 3-0 του πρώτου αγώνα.

Σε κάμψη οι «πολίτες» που για πρώτη φορά τη φετινή σαιζόν υπέπεσαν σε 2 συνεχόμενες ήττες. Δεν έφτανε το 3-0 του Άνφιλντ, ήρθε και η εντός ήττα έδρα στο ντέρμπι της πόλης από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-2.

Μία ήττα που όχι μόνο έδωσε παράταση στη στέψη της Σίτυ, αλλά ήρθε και με ένα απίστευτο τρόπο. Το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου έγινε μέσα σε 16 λεπτά 2-3, φέρνοντας γκρίνια και πικρία στις κερκίδες του Έντιχαρντ.

Βέβαια, άλλο παιχνίδι αυτό της Τρίτης, καθώς η ομάδα του Γκουαρντιόλα είναι βέβαιο ότι θα εμφανιστεί καλύτερη και πιο πιεστική. Πιστεύουν στην ανατροπή και θα προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις.

Από την άλλη, η Λίβερπουλ σαφώς και περιμένει πίεση και είναι σίγουρο ότι θα ψάξει στην αντεπίθεση το γκολ που θα της δώσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την πρόκριση. Στο 1.45 ο άσσος, 5.75 το διπλό.

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Ρόμα φιλοξενεί τη Μπαρτσελόνα και ψάχνει ένα θαύμα για να βρεθεί στα ημιτελικά. Το 4-1 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει πολλά περιθώρια στην ιταλική ομάδα καθώς η Μπαρτσελόνα είναι κλάσης ανώτερη και ξέρει να κρατάει τα υπέρ της σκορ.

Κάπως άδικο η έκταση του σκορ στο πρώτο παιχνίδι, αλλά η ιστορία αυτό έδειξε. Χωρίς πίεση οι καταλανοί, και να ηττηθούν πολύ δύσκολο να μη δηλώσουν παρών στα ημιτελικά. Στο 1.50 το διπλό, ενώ ο άσσος φτάνει στο 5.25.

Εκτός από το Τσάμπιος Λιγκ, την Τρίτη παίζουν μπάλα και οι μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.

Την Τετάρτη η κάτοχος των δύο τελευταίων τροπαίων Ρεάλ υποδέχεται τη Γιουβέντους και....περισσότερα στο κουπόνι στοιχήματος.....