Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Κουπόνι στοιχήματος: Μεγάλα ντέρμπι σε Ισπανία, Ελλάδα, Αγγλία και Πορτογαλία…2-5/03/2018


Με πολύ σπουδαία παιχνίδια συνεχίζονται το σαβ/κο που μας έρχεται τα κορυφαία και μη πρωταθλήματα της Ευρώπης.
Τα βλέμματα όλα είναι στραμμένα στη Βαρκελώνη, εκεί όπου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ατλέτικο με τη διαφορά των δύο δυο ομάδων να βρίσκεται στους 7 βαθμούς (αν κέρδισε αργά χθες η Μπαρτσελόνα τη Λας Πάλμας ).
Αν οι γηπεδούχοι καταφέρουν και πάρουν το 3ποντο τότε κάνουν το πιο αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο. Απ την άλλη ο Τσόλο Σιμεόνε και οι παίκτες του, αν θέλουν να ονειρεύονται τίτλο πρέπει να αποδράσουν με το διπλό από τη Βαρκελώνη.
Ακόμα στην Αγγλία η Μάντσεστερ Σίτυ φιλοξενεί την Τσέλσι και θέλει να διατηρήσει ή και να αυξήσει τη διαφορά από τους διώκτες της, ενώ το μεγάλο Ελληνικό Ελ Κλάσικο διεξάγεται στο (Γ. Καραϊσκάκης).
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, σε ένα παιχνίδι που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της τιμωρίας των ερυθρολεύκων για τα επεισόδια στο ματς με την ΑΕΚ.
Αρχής γενομένης από την Παρασκευή, στο κουπόνι στοιχήματος κάποιος μπορεί να βρει εξίσου ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, με το σημαντικότερο ματς να λαμβάνει χώρα στην Πορτογαλία.
Η πρώτη της βαθμολογίας Πόρτο φιλοξενεί τη Σπόρτινγκ Λισαβωνας που ισοβαθμεί με τη Μπενφίκα στη 2η θέση, υπολειπώντας 5 βαθμούς από την κορυφή. Τον πρώτο λόγο οι γηπεδούχοι και λόγω έδρας, με τον άσσο να μην ξεπερνά το 1.60, ενώ το διπλό φτάνει στις 4.50 μονάδες.
Στη Γαλλία, η Μονακό που αυτοκτόνησε με την Τουλούζ καθώς υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 3-3, υποδέχεται τη Μπορντό και θέλει να επιστρέψει στα 3ποντα. Στο 1.55 ο άσσος, 5.00 μονάδες το διπλό.
Λίγο νωρίτερα, η Νις αντιμετωπίζει τη Λιλ που καίγεται για βαθμούς έπειτα από την εντός έδρας ήττα απ την Αμιάν. Στο 1.75 η νίκη των γηπεδούχων, στο 4.15 το διπλό.
Στη Γερμανία, την αγωνιστική ανοίγει το παιχνίδι της Γκλάντμπαχ με τη Βέρντερ Βρέμης. Οι γηπεδούχοι γλυκοκοιτάζουν την Ευρώπη, ενώ η Βέρντερ ψάχνει βαθμό η βαθμούς που θα την ανασάνουν βαθμολογικά. Στο 1.85 ο άσσος, 3.75 το διπλό.
Το Σάββατο, και στην Πρεμιερ Λιγκ η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Νιουκάστλ και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να επιβεβαιώσει τον άσσο του 1.15.
Η Τότεναμ που μεσοβδόμαδα ξέσπασε απέναντι .....περισσότερα στο κουπόνι στοιχήματος.......