Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Κουπόνι στοιχήματος – Προτάσεις: 02-05/02/2018


Πρέμιερ Λιγκ και διάφορους αγώνες κυπέλλου ανά την Ευρώπη περιελάμβανε το τριήμερο που μας πέρασε το κουπόνι στοιχήματος.
Αναμφίβολα τη νίκη της αγωνιστικής έκανε η Τότεναμ που επιβλήθηκε πιο άνετα απ ότι αναμενόταν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-0, αλλά και η Μπόρνμουθ, που πέρασε από το Στάμφορντ Μπριτζ επικρατώντας με 3-0 της Τσέλσι.
Ακόμα μια νίκη επί μεγάλης ομάδας πέτυχε και η Σουόνσι που μετά τη Λίβερπουλ έριξε στο καναβάτσο και την Άρσεναλ, νικώντας με 3-1 παρότι βρέθηκε να χάνει με 1-0. Έτσι απέδειξε ότι θα παλέψει ως το τέλος σκληρά για την παραμονή της.
Ευνοημένη από όλες τις συγκυρίες, η Μάντσεστερ Σίτυ κέρδισε 3-0 τη Γουέστ Μπρομ και ξέφυγε με 15 πόντους στην κορυφή.
Κατά τ’ άλλα όσον αφορά στους πρώτους ημιτελικούς κυπέλλου, στην Ιταλία η Γιουβέντους πήρε τη νίκη μέσα στο Αρτέμιο Φράνκι επικρατώντας με 1-0 της Αταλάντα και έτσι είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό, ενώ στο άλλο ζευγάρι Μίλαν και Λάτσιο έμειναν στο 0-0 και θα λύσουν τις διαφορές τους στο Ολίμπικο.
Στην Ισπανία με γκολ του Σιόβα που ισοφάρισε σε 1-1, Λεγανιές και Σεβίλλη αναδείχθηκαν ισόπαλοι και όλα θα κριθούν στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς, στο Σάντσες Πιθκουάν.
Στο τρέχον κουπόνι τώρα, όπως κάθε Παρασκευή υπάρχουν παιχνίδια και ευκαιρίες από τα κορυφαία πρωταθλήματα, αλλά και τα δεύτερα τη τάξει.
Στη Γαλλία, η Μαρσέιγ μετά το 2-2 επί της Μονακό θέλει τη νίκη απέναντι στη Μετς και η λογική λέει ότι θα επιβεβαιώσει τον άσσο του 1,20....περισσότερα στο κουπόνι στοιχήματος....