Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Ένα από τα πιο καυτά ντέρμπι αιωνίων στο μπάσκετ!


Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την 14η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basketleague. Το συγκεκριμένο ματς είναι ίσως το πιο καυτό ντέρμπι σε regular season. Δύο ομάδες που κατεβαίνουν μόνο για την νίκη, έχοντας όμως διαφορετικούς προσανατολισμούς.

Την ερχόμενη Δευτέρα (29/01) το ΟΑΚΑ θα ανοίξει τις πύλες του για να φιλοξενήσει ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι. Ένα παιχνίδι, το οποίο εδώ και αρκετά χρόνια καθηλώνει εκατομμύρια κόσμο. Όχι μόνο από τη χώρα μας αλλά κι από την υπόλοιπη Ευρώπη και φυσικά και την Αμερική.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει για τρίτη φορά στη φετινή σεζόν τον Ολυμπιακό σ’ ένα ακόμα ξεχωριστό ντέρμπι αιωνίων. Πάντως σύμφωνα με τα προγνωστικά φαβορί της αναμέτρησης είναι ο Παναθηναϊκός και αουτσάιντερ ο Ολυμπιακός. Θα λέγαμε περισσότερο όχι τόσο αγωνιστικής φόρμας (υπερέχουν οι γηπεδούχοι, όχι έτη φωτός όμως) αλλά κυρίως λόγω έδρας.

Αρχικά ο Παναθηναϊκός κατεβαίνει να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι όντας ο καβαλάρης της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. Μάλιστα οι «πράσινοι» έχουν καταφέρει να μετρούν το απόλυτο μέχρι στιγμής. Δηλαδή έχουν ρεκόρ 13-0 και τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή μοιάζει απίθανο να χάσουν την πρώτη θέση που δίνει και το πλεονέκτημα στους τελικούς του καλοκαιριού.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει στο παιχνίδι. Η νίκη είναι μονόδρομος. Μπορεί ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση ήττας να μην κινδυνέψει καθόλου να χάσει την πρωτιά, ωστόσο ένα 2/2 κόντρα στον «αιώνιο αντίπαλο» στο φετινό πρωτάθλημα δεν θα ήταν καθόλου άσχημο να υλοποιηθεί. Να θυμίσουμε ότι οι «πράσινοι» μετρούν ήδη....δείτε περισσότερα προγνωστικά μπάσκετ....