Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Προγνωστικά Στοιχήματος 21/12/2017


Έιμπαρ-Χιρόνα:

Σούπερ η Έιμπαρ, κέρδισε εντός έδρας με 2-1 την Βαλένθια και έμεινε για 5ο σερί ματς αήττητη. Εντός έδρας έχει κερδίσει τα μισά από τα 8 παιχνίδια της, απέχει 3 βαθμούς από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Απόντες ο στόπερ Ράμις, ο αριστερός μπακ Γιουνγκά και ο μέσος Ριβέρα, όπως και κάποιοι μακροχρόνιοι.

Καλή εμφάνιση για την Χιρόνα, κέρδισε με 1-0 εντός έδρας την Χετάφε και πέτυχε έτσι την 2η σερί νίκη της, με το ίδιο σκορ μάλιστα, επιθετικά σκοράρει εύκολα. Εκτός έδρας έχει χάσει μόλις ένα παιχνίδι από τα 7 που έχει δώσει, απέχει ένα βαθμό από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Ο μέσος Γκρανέλ είναι τιμωρημένος, επιστρέφει από τιμωρία ο μέσος Πέρε Πονς, λείπουν οι στόπερ Μουνιέσα, Αλκαλά, Ελόι.

Προϊστορία: Την τελευταία εννιαετία δύο φορές έχουν αναμετρηθεί με ένα διπλό και μια ισοπαλία, αμφότερα με over.

Πρόταση στοίχημα: Πολύ ψηλά αμφότερες στη βαθμολογία με την Έιμπαρ να έρχεται από τεράστια νίκη επί της Βαλένθια. Αλλά και η Χιρόνα έχει πολλή ουσία στο παιχνίδι της και προέρχεται από 2 σερί τρίποντα. Θα κρατήσουμε σαν πρόβλεψη το over.

Άλαβές-Μάλαγα:

Δεν ήταν καλή η Αλαβές και έχασε καθαρά με 1-0 από την Ατλέτικο στη Μαδρίτη, επιστρέφοντας στα αρνητικά αποτελέσματα. Εντός έδρας παίζει πολύ ανοικτά με 2 νίκες και 6 ήττες, είναι εντός επικίνδυνης ζώνης, απέχει 3 βαθμούς από τη σωτηρία.

Λείπουν ο στόπερ Έλι, ο δεξιός μπακ Βιγκαράι και ο επιθετικός Σαμπρίνο και πάγια ο στόπερ Λαχάρδια και ο αριστερός μπακ Έκτορ Ερνάντεθ.

Πολύ μέτρια η Μάλαγα, έχασε εντός έδρας με 2-0 από την Μπέτις και επέστρεψε έτσι στα αρνητικά αποτελέσματα. Τραγική εκτός έδρας με μία νίκη και 7 ήττες, είναι εντός επικίνδυνης ζώνης, απέχει 4 βαθμούς από τη σωτηρία.

Λείπουν οι μπακ Μιγκέλ Τόρες και Ρίκα.

Προϊστορία: Την τελευταία δεκαετία έχουν αναμετρηθεί μόλις δύο φορές, με ένα διπλό και μια ισοπαλία, αμφότερα με under.

Πρόταση στοίχημα: Καλύτερη είναι η εικόνα της Αλαβές στα τελευταία παιχνίδια με τον Αμπελάρδο. Από την άλλη η Μάλαγα ήταν απογοητευτική με την Μπέτις και είχε λιγότερο χρόνο να ξεκουραστεί. Θα κρατήσουμε τον άσο σαν πρόβλεψη στο μεγάλο εξάποντο της ουράς.

Πηγή: Πάμε στοίχημα