Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

Κουπόνι στοιχήματος Οπαπ 01-04-12-2017


Με πολύ σημαντικά παιχνίδια διεξάγονται κανονικά οι εγχώριες διοργανώσεις στα πρωταθλήματα της Ευρώπης και όχι μόνο.
Έπειτα από τις εμβόλιμες αγωνιστικές μεσοβδόμαδα σε Αγλλία Γαλλία αλλά και παιχνίδια για το θεσμό του Κυπέλλου σε Ιταλία Ισπανία και Ελλάδα, τα κορυφαία πρωταθλήματα συνεχίζουν αδιάκοπα να μας προσφέρουν πλούσιο θέαμα και γιατί όχι και καλά ταμεία.
Στο νησί,τα μεγαθήρια εύκολα ή δύσκολα ξεπέρασαν τα εμπόδια των υποδεέστερων ομάδων, εκτός από την Τότεναμ που για 3ο σερί παιχνίδι έμεινε μακριά από τη νίκη. Θύτης αυτή τη φορά η Λέστερ που «μάσαγε» σίδερα και πήρε δίκαια τη νίκη με 2-1.
Κατά τ’ άλλα η Μάντσεστερ Σίτυ έκαμψε την αντίσταση της Σαουθάμπτον έστω και στο 95’ με 2-1 ενώ Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ ήταν καταιγιστικές.
Δεν μπορούμε να μη σταθούμε και στην εκπληκτική Μπέρνλι που με ακόμη μία νίκη σκαρφάλωσε στην 6η θέση της Πρέμιερ Λιγκ.
Στη Γαλλία, η Παρί αν και δυσκολεύτηκε κέρδισε με 2-0 την Τρουά ενώ τη νίκη της αγωνιστικής έκανε η Λιλ που πέρασε από την έδρα της Λυών με 2-1.
Τα μεγάλα παιχνίδια όμως συνεχίζονται και στο τρέχον κουπόνι και μάλιστα μπαίνουμε από νωρίς στα βαθιά, καθώς από σήμερα Παρασκευή κι όλας διεξάγονται δύο μεγάλα ντέρμπι.
Στην Ιταλία, η πρωτοπόρος Νάπολι υποδέχεται τη Γιουβέντους και θέλει τη νίκη που θα την απομακρύνει από τη «μεγάλη Κυρία» 7 βαθμούς, ενώ η Γιουβέντους από την άλλη χωρίς τον Γκονζάλο Ιγκουαίν θέλει τουλάχιστον να μην ηττηθεί ώστε να παραμείνει σε τροχιά τίτλου. Στο 1.95 ο άσσος, ενώ το διπλό των γιουβεντίνων πληρώνει στο 3.20.
Το άλλο μεγάλο ματς της βραδιάς διεξάγεται στο Ντραγκάο, με την Πόρτο να φιλοξενεί τη Μπενφίκα. Οι γηπεδούχοι που είναι σε καλύτερη κατάσταση τελευταία δείχνουν φαβορί με 1.65 ενώ η απόδοση να αποδράσουν με το διπλό οι «αετοί» προσφέρεται στο 4.50
Από εκεί και πέρα την Παρασκευή για τη Λα Λίγκα η Μάλαγα αντιμετωπίζει τη Λεβάντε με τον άσσο να φτάνει στο 1.75 ενώ στη Γερμανία η Φράιμπουργκαγωνίζεται απέναντι στο Αμβούργο με τους πρώτους... περισσότερα στο κουπόνι στοιχήματος......