Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Κουπόνι στοιχήματος - Προγνωστικά 21/11/2017


Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη επιστρέφει το προσεχές διήμερο για να μας χαρίσει στιγμές ποδοσφαιρικής πανδαισίας. Οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης ρίχνονται και πάλι στη μάχη του Τσάμπιονς Λίγκ.

Έπειτα από 3 εβδομάδες, η πρώτη τη τάξει διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου επιστρέφει με τη διεξαγωγή της 5ης και προτελευταίας αγωνιστικής.

Το ίδιο ισχύει και για το Γιουρόπα Λίγκ που έχει και αυτό το δικό του μεγάλο ενδιαφέρον.

Μια αγωνιστική που μπορεί να ξεκαθαρίσουν τα πάντα, μπορεί όμως να αφήσει και ανοιχτούς λογαριασμούς είτε αφορά για την πρώτη δυάδα είτε για την 3η θέση που δίνει εισιτήριο για τους 32 του Γιουρόπα Λίγκ.

Όσον αφορά το στοίχημα ελπίζουμε να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά, καθώς το σαβ/κο κάναμε το απόλυτο στις 4 προτάσεις που επιλέξαμε. Σύνολο 20.00 μονάδες και ουκ ολίγο το μεροκάματο μας.

Ρόμα και Άρσεναλ επικράτησαν των Λάτσιο και Τότεναμ αντίστοιχα, ενώ σχετικά εύκολα ήρθε και το Χ στο ντέρμπι της Μαδρίτης ανάμεσα στην Ατλέτικο και Ρεάλ.

Το GG της Μπορντό με τη Μαρσέιγ μας ταλαιπώρησε λίγο αλλά βγήκε οπότε όλα καλά…..πάμε στο 3ημερο φωτιά που ακολουθεί.

Σήμερα Τρίτη, το Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινά στις 19.00 με δύο αναμετρήσεις. Στη Ρωσία η Σπάρτακ Μόσχας υποδέχεται τη Μάριμπορ και με νίκη θα φτάσει τους 8 βαθμούς και θα περιμένει την εξέλιξη του παιχνιδιού στην Ισπανία ανάμεσα στη Σεββίλη και τη Λίβερπουλ.

Χρυσή ευκαιρία για τους Ρώσους που με τρίποντο θα τα παίξουν όλα για όλα για πρόκριση στο Άνφιλντ την τελευταία αγωνιστική. Στο 1.18 ο ασσος.

Στο άλλο απογευματινό ματς η Μπεσίκτας φιλοξενεί την Πόρτο και με 1 βαθμό κλειδώνει όχι μόνο την πρόκριση αλλά και την πρώτη θέση στον όμιλο. Στο 2.50 και ο άσσος και το διπλό.

Στα βραδινά ματς, η Ντόρτμουντ αντιμετωπίζει την Τότεναμ που έχει ήδη προκριθεί με τους Γερμανούς να διατηρούν απειροελάχιστες ελπίδες για πρόκριση. Πρέπει δλδ να μην κερδίσει η Ρεάλ Μαδρίτης στο ΓΣΠ τον Αποέλ. Στο 2.00 η νίκη των Βεστφαλών, ενώ η Βασίλισσα πληρώνει μόλις με 1.10 το διπλό της.... Περισσότερα κουπόνι στοιχήματος