Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Προγνωστικά Στοιχήματος 23/09/2017


Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός:

Ήταν ανταγωνιστικός στην Τούμπα ο Παναιτωλικός και έχασε δύσκολα με 1-0 από τον ΠΑΟΚ, έμεινε χωρίς νίκη ακόμη φέτος, έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια του. Ισοβαθμεί με άλλες 3 ομάδες στην τελευταία θέση, στο μοναδικό εντός έδρας παιχνίδι του έφερε 2-2 με τον Ατρόμητο.

Αμφίβολοι Μαρινάκης, Μύγας, Ρότσα, Λόπες. Παίζουν Μόρας, Μπεχαράνο, απών ο επιθετικός Μοράρ.

Ούτε με τον Απόλλωνας ο Παναθηναϊκός ήταν καλός και κέρδισε με το ζόρι 1-0, παίρνοντας έτσι το πρώτο φετινό του τρίποντο. Εκτός έδρας έχει πάρει ένα βαθμό σε 2 αγώνες, απέχει ένα βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη.

Λείπουν οι Καμπέσας, Λουτσιάνο, αμφίβολος ο Κουτρουμπής.

Πρόταση στοίχημα: Ο Παναιτωλικός θα παλέψει σαν σκυλί για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και την πρώτη του νίκη. Ο φιλοξενούμενος έρχεται από δύο νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά η αποχώρηση Αλαφούζου, έχει φέρει την ομάδα σε αβεβαιότητα. Θα κρατήσουμε σαν πρόβλεψη το under.

Μάλαγα-Αθλέτικ Μπιλμπάο:

Αποκαρδιωτική παρουσία για τη Μάλαγα, διαλύθηκε με 5-0 εκτός έδρας από τη Βαλένθια, αυτή ήταν αισίως η 5η σερί ήττα της φέτος και το 2ο σερί ματς που δεν σκοράρει. Μαζί με την Αλαβές μόνο δεν έχουν ακόμη βαθμό, εντός έδρας έχει χάσει από Έιμπαρ και Λας Πάλμας.

Μάλλον παίζει ο αριστερός μπακ Χουανκάρ, απόντες ο εξτρέμ Ελ Νεσίρι και ο επιθετικός Πενιαράντα.

Πολύ κακή η Μπιλμπάο έχασε καθαρά εντός έδρας με 2-1 από την Ατλέτικο Μαδρίτης, αυτή ήταν η 2η σερί ήττα της. Εκτός έδρας μετράει μια νίκη και μια ήττα, απέχει 2 βαθμούς από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Απών ο δεξιός μπακ Ντε Μάρκος.

Πρόταση στοίχημα: Τραγική η εικόνα της Μάλαγα που παίζει το τελευταίο της χαρτί για τον Μίτσελ, που έχει την στήριξη των παικτών. Η Μπιλμπάο δεν έκανε καμία πραγματικά καλή εμφάνιση μέχρι τώρα και θα είναι προσεκτικά, κρατάμε σαν προγνωστικό το no goal.

Πηγή: Stoixima prognostika