Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

Προγνωστικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 31/8/2017


Ελλάδα-Εσθονία:

Νέα ηρωική ισοπαλία εκτός έδρας για την Ελλάδα, το 0-0 στην Βοσνία, αυτή ήταν η 3η σερί, αλλά και το 4ο σερί ματς που δεν κερδίζει. Δίνει τη μάχη της από την 2η θέση που βρίσκεται, αλλά μόλις στο +1 από την 3η Βοσνία.

Τιμωρημένος ο Παπασταθόπουλος, τραυματίας ο Μήτρογλου. Μάλλον εκτός οι Κουρμπέλης, Τοροσίδης, επιστρέφουν από τιμωρία οι Κ. Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Σάμαρης, πάγια απών ο Καρέλης.

Σε φιλική αναμέτρηση η Εσθονία κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 εκτός έδρας της Λετονίας και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Στον όμιλο έχει μαζέψει 4 βαθμούς και βασικός στόχος της είναι η 4η θέση.

Παίζει ο στόπερ Κλάβαν, τιμωρημένοι ο στόπερ Μετς και ο μέσος Ντιμιτρίεφ.

Πρόταση στοίχημα: Φαβορί ο άσος της σοβαρής Ελλάδας, αλλά δεν δίνει τίποτα. Θα επιτεθεί η εθνική μας, η Εσθονία δεν είναι σάκος του μποξ, αλλά δεν είναι και τόσο απειλητική. Θα δούμε γκολ, κρατάμε σαν προγνωστικό τα 2-3 τέρματα.

Γαλλία-Ολλανδία:

Σε φιλικό αγώνα η Γαλλία είχε κερδίσει εντός έδρας με 3-2 την Αγγλία και επέστρεψε συνολικά στις επιτυχίες. Στον όμιλο της ισοβαθμεί στην κορυφή με την Σουηδία και θέλει να κάνει σήμερα αποφασιστικό βήμα πρόκρισης.

Απόντες οι Μπενζεμά, Παγέ, Σισοκό, Ντεμπελέ, Ραμί και Βαράν.

Εύκολο έργο είχε η Ολλανδία που συνέτριψε με 5-0 το Λουξεμβούργο εντός έδρας, αυτή ήταν η 2η σερί νίκη της με το ίδιο σκορ και 3η συνολικά, επιθετικά σκοράρει εύκολα. Είναι στην 3η θέση του ομίλου της, και μόλις στο -3 από το δίδυμο της κορυφής.

Δεν κλήθηκαν οι Κλάασεν, Μπέργκχαους, Ελία, Τόρνστρα, Λενς και Λοκάντια. Παίζουν οι Ρέκικ και Φαν Χίνκελ.

Πρόταση στοίχημα: Πανίσχυρη η Γαλλία εντός έδρας, αλλά και συνολικά, θέλει να κάνει άλμα πρόκρισης σήμερα. Οι Ολλανδοί όμως είναι ζωντανοί για την δυάδα, και θα χτυπήσουν το ματς, κρατάμε σαν πρόβλεψη το over.

Πηγή: Prognostika World Cup