Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΊΑΣ 19/8/2017



Μονπελιέ-Στρασβούργο:

Μέτρια η Μονπελιέ έχασε καθαρά με 1-0 εκτός έδρας από την Τουλούζ και γνώρισε την πρώτη της ήττα φέτος. Ισοβαθμεί με άλλες 4 ομάδες στην 9η θέση, στο μοναδικό εντός έδρας παιχνίδι της είχε κερδίσει με 1-0 την Καέν.

Μάλλον παίζει ο εξτρέμ Ιλοκί, αμφίβολοι ο μέσος Σκιρί και ο επιθετικός Μπεριγκό, μάλλον εκτός ο στόπερ Χίλτον.

Πολύ γεμάτη παρουσία για το Στρασβούργο καθάρισε εύκολα με 3-0 εντός έδρας τη Λιλ και πέτυχε την πρώτη του νίκη φέτος. Ισοβαθμεί με την σημερινή του αντίπαλο, στο μοναδικό εκτός έδρας παιχνίδι του έχασε με 3-0 από τη Λυών.

Πάντα εκτός ο αριστερός μπακ Ν΄Ντουρ.

Πρόταση στοίχημα: Η Μονπελιέ έχει φανερώσει δύο πρόσωπα μέχρι τώρα και αναζητά σταθερότητα. Το Στρασβούργο πήρε τα πάνω του με την τριάρα επί της Λιλ, και θα πάει για αποτέλεσμα σήμερα, κρατάμε σαν προγνωστικό το no goal.

Νις-Γκινγκάμπ:

Μαγική εικόνα η εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Τρουά, αφού η Νις ήταν σαφώς καλύτερη, αλλά πλέον μετράει 2/2 ήττες. Μαζί με άλλες 5 ομάδες δεν έχει ούτε ένα βαθμό, αυτό είναι το 2ο σερί ματς εντός έδρας.

Μάλλον εκτός οι Μπαλοτέλι, Σνάιντερ, όπως και ο μέσος Σιπριέν με τον επιθετικό Λε Μπιάν, αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Σραρφί.

Δεν μπόρεσε να κοντράρει η Γκινγκάμπ εντός έδρας την Παρί Σεν Ζερμέν χάνοντας με 3-0, αυτή ήταν η πρώτη της ήττα έχει δεχθεί γκολ και στα 2 παιχνίδια της. Ισοβαθμεί με άλλες 4 ομάδες στους 3 βαθμούς, στο μοναδικό εκτός έδρας παιχνίδι της είχε κερδίσει με 3-1 τη Μετς.

Μάλλον εκτός ο επιθετικός Πριβά.

Πρόταση στοίχημα: Στη Νις υπάρχει μεγάλη πίεση για την πρώτη νίκη ενώ έχει και τους αστέρες της ανέτοιμους. Η Γκινγκάμπ μάλλον βολεύεται στα εκτός έδρας παιχνίδια και μπορεί να είναι ανταγωνιστική, ποντάρουμε σαν πρόβλεψη στο over.

Πηγή: stoixima prognostika