Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ 9/8/2017


Λωζάνη-Λουγκάνο:

Πολύ κακή η Λωζάνη, έχασε εύκολα με 3-0 εκτός έδρας από την Γιουνγκ Μπόις, μένοντας χωρίς νίκη φέτος, έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα ματς, δεν σκόραρε στα δύο τελευταία της. Εντός έδρας έχει μαζέψει μόλις ένα βαθμό σε 2 αγώνες, απέχει μόλις ένα βαθμό από την τελευταία θέση.

Απών ο στόπερ Μανιέρε, αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Κάμπο.

Κόντραρε στα ίσια την Ζυρίχη η Λουγκάνο και πήρε το εντός έδρας 0-0, χωρίς νίκη όμως και αυτή  ακόμη, αλλά και χωρίς να σκοράρει.
Στο μοναδικό εκτός έδρας παιχνίδι της, έχασε με 1-0 από τη Λουκέρνη, ισοβαθμεί με την σημερινή της αντίπαλο.
Πάγια απόντες οι μπακ Γιοζίνοβιτς, Πανταλίνο.

Πρόταση στοίχημα: Μεγάλη δυσκολία να κερδίζει εντός έδρας έχει η Λωζάνη, που δεν σκοράρει εύκολα. Η Λουγκάνο είναι καλύτερη μέχρι τώρα, με ένα συντηρητικό τρόπο παιχνιδιού. Περιμένουμε κλειστό ματς, ποντάρουμε σαν προγνωστικό στο no goal.

Σεν Γκάλεν-Λουκέρνη:

Πολύ καλή και πάλι η Σεν Γκάλεν, κέρδισε με 2-0 εντός έδρας τη Σιόν, μένοντας ακόμη αήττητη φέτος, έχει σκοράρει και στα δύο παιχνίδια της. Απέχει 2 βαθμούς από την πρώτη τετράδα, αλλά με αγώνα λιγότερο, αυτό είναι το 2ο σερί εντός έδρας ματς της.

Ο στόπερ Αγέτι, ο μπακ Χέφτι και ο μέσος Τόκο είναι πάγια απόντες.

Καλό πρόσωπο για τη Λουκέρνη στο εντός έδρας 2-2 με την Γκρασχόπερς, έμεινε όμως για 2ο σερί ματς χωρίς νίκη, έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της φέτος. Ισοβαθμεί με τη σημερινή της αντίπαλο, στο μοναδικό εκτός έδρας παιχνίδι της έχασε με 3-1 από τη Βασιλεία.

Τιμωρημένος ο επιθετικός Γιούριτς, αμφίβολος ο επιθετικός Ίτεν, απόντες οι αμυντικοί Λούκας, Σίντελχοτζ και ο μέσος Άρνολντ.

Πρόταση στοίχημα: Έχει ξεκινήσει πολύ καλά η Σεν Γκάλεν, που φαίνεται να έχει αρκετές λύσεις στο σκοράρισμα. Από την άλλη η Λουκέρνη, έχει κάποιες μαζεμένες απουσίες, που ίσως στοιχίσουν, κρατάμε σαν πρόβλεψη τον άσο.