Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE 22/8/2017


Νις-Νάπολι:

Σε ρόλο κομπάρσου η Νις στην έδρα της Νάπολι, το τελικό 2-0 μάλλον κολακεύει τους Γάλλους. Επιτέλους νίκη στο πρωτάθλημα το εντός έδρας 2-0 επί της Γκινγκάμπ, αυτοί ήταν οι πρώτοι της βαθμοί, που την ανέβασαν 11η.

Ο μέσος Κοζιελό και ο επιθετικός Πλέα είναι τιμωρημένοι, απόντες ο μέσος Σιπριέν και ο επιθετικός Λε Μπιάν.

Θα μπορούσε πολύ μεγαλύτερο σκορ η Νάπολι εντός έδρας κόντρα στην Νις, αφού ήταν κατά πολύ ανώτερη. Νικηφόρα πρεμιέρα και στο πρωτάθλημα με το εκτός έδρας 3-1 από την Βερόνα.

Αμφίβολοι ο στόπερ Κίρικες και ο εξτρέμ Μέρτενς.

Πρόταση στοίχημα: Η Νις θέλει αλλά λογικά δεν μπορεί να γυρίσει την πρόκριση υπέρ της. Η Νάπολι θα κάνει παιχνίδι υπομονής χωρίς να βιάζεται, περιμένουμε χαμηλό τέμπο, κρατάμε σαν πρόβλεψη το under.

Ριέκα-Ολυμπιακός:

Αν και δεν ήταν τόσο καλή η Ριέκα, λίγο έλειψε να κάνει τη ζημιά στον Ολυμπιακό στον Πειραιά, αλλά εν τέλει έχασε στο τέλος με 2-1. Νίκη με 2-1 στο πρωτάθλημα εντός έδρας επί της Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, ισοβαθμεί στην 3η θέση με την Όσιγιεκ.

Ο αριστερός μπακ Ζούτα είναι τιμωρημένος, ενώ ο αμυντικός Μάρτιτς και ο μέσος Τσίρνιτς είναι αμφίβολοι.

Έστω και στο τέλος ο Ολυμπιακός κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση της Ριέκα με 2-1 εντός έδρας και να πάρει προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς. Νίκη στην πρεμιέρα στο πρωτάθλημα σχετικά εύκολα με 4-1 επί της Λάρισας στον Πειραιά.

Απόντες οι Εμενίκε, Ταχτίσης, Μποτία, διαθέσιμοι κανονικά οι Ομάρ, Κούτρης, Ρομάο, Οφόε.

Πρόταση στοίχημα: Η Ριέκα θα είναι πιο επιθετική στην Κροατία, αλλά θα έχει και πίεση για νίκη. Ο πιο έμπειρος Ολυμπιακός, έδειξε ότι είναι ανώτερος ποιοτικά και μπορεί να πάρει την πρόκριση, κρατάμε σαν προγνωστικό το αμφίσκορο.

Πηγή: προγνωστικά champions league