Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE 2/8/2017


ΑΕ Λεμεσού-Αούστρια:

Είχε φάσεις η ΑΕΛ για να κλέψει το ματς στη Βιέννη από την Αούστρια, αλλά γενικά ήταν κατώτερη από τους γηπεδούχους, πήρε όμως το 0-0. Περιμένει την έναρξη του πρωταθλήματος, πέρσι τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Ο Νικολάου είναι αμφίβολος, λείπει ο Ντάνι Μπενίτεθ.

Θα μπορούσε τη νίκη η Αούστρια, αλλά τελικά κόλλησε στο 0-0 εντός έδρας με την ΑΕ Λεμεσού αν και ήταν ελαφρώς καλύτερη. Τραγική στο πρωτάθλημα με 2/2 ήττες στο ξεκίνημα, την Κυριακή έχασε εντός έδρας με 2-3 από την Στουρμ Γκρατς.

Ο μπακ Λάρσεν και ο επιθετικός Καγιόντε είναι αμφίβολοι, απόντες ο τερματοφύλακας Άλμερ και ο εξτρέμ Βενούτο.

Πρόταση στοίχημα: Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα είναι ιδιαίτερως πονηρό, και για τις δύο ομάδες, που γνωρίζουν ότι ίσως ένα γκολ αρκεί για να τους δώσει την πρόκριση. Θα το δουν συντηρητικά, και εμείς θα κρατήσουμε σαν προγνωστικό το no goal.

ΑΠΟΕΛ-Βιτορούλ:

Δεν εμφανίστηκε έτοιμος ο ΑΠΟΕΛ στη Ρουμανία και με την ήττα 1-0 από τη Βιτορούλ, θα πρέπει να είναι και ικανοποιημένος βάσει της εμφάνισης του. Περιμένει την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, με νέο τεχνικό πλέον τον Γιώργο Δώνη.

Μάλλον εκτός ο Ποτέ, παίζουν οι Εφραίμ, Σόουζα, Καρλάο, όχι όμως ο Ιωάννου.

Μπορούσε πολύ καλύτερο αποτέλεσμα η Βιτορούλ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στον πρώτο αγώνα, τελικά ακόμη και το 1-0 της δίνει προβάδισμα πρόκρισης. Στο πρωτάθλημα, έχασε εντός έδρας με 1-0 από την Ντιναμό Βουκουρεστίου και με 3 βαθμούς σε 3 αγώνες, είναι στην 8η θέση.

Λείπουν ο μέσος Κάσαπ και ο επιθετικός Τουκουντεάν.

Πρόταση στοίχημα: Η έλευση Δώνη δείχνει ότι ο ΑΠΟΕΛ το πιστεύει, εξάλλου είναι πιο έμπειρη ομάδα. Η ρουμάνικη ομάδα πάντως θα παίξει προσεκτικά, ενώ και ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει πάρει μπροστά ακόμη. Θα κριθεί στο γκολ η πρόκριση, κρατάμε σαν προγνωστικό το 0-1 τέρματα.

Πηγή: Προγνωστικά στοιχήματος