Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE 15/8/2017


ΑΠΟΕΛ-Σλάβια Πράγας:

Τρομερός στην παράταση ο ΑΠΟΕΛ διέλυσε με 4-0 την Βιτορούλ στην Κύπρο και ανέτρεψε την ήττα του με 1-0 στη Ρουμανία. Στο πρωτάθλημα που ξεκινά αυτό το Σαββατοκύριακο θέλει να υπερασπιστεί στα σκήπτρα του και φέτος.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Κατάφερε χάρη στο εκτός έδρας 2-1 από την Μπάτε Μπορίσοφ να υπερασπιστεί το 1-0 της Πράγας η Σλάβια και να πάρει αυτή την πρόκριση για τα πλέι οφ. Στο πρωτάθλημα κέρδισε χαλαρά με 2-0 εντός έδρας τη Ζιχλάβα και είναι 2η και στο -2 από την πρωτοπόρο Πλζεν.

Λείπουν οι μέσοι Σικορά και Χρομάντα.

Πρόταση στοίχημα: Άλλη μια συμμετοχή στους ομίλους κυνηγά ο ΑΠΟΕΛ, που πάντως δεν πείθει αφού έχει επιθετική δυστοκία αλλά εξαιρετική άμυνα. Η Σλάβια και αυτή δε θέλει να ρισκάρει πολύ και οδηγούμαστε σε κλειστό ματς, ποντάρουμε σαν προγνωστικό στο 0-1 τέρματα.

Γιουνγκ Μπόις-ΤΣΣΚΑ Μόσχας:

Έκανε την μεγάλη ανατροπή η Γιουνγκ Μπόις και με γκολ στο τέλος κέρδισε με 2-0 την Ντιναμό Κιέβου, ανατρέποντας το 3-1 του πρώτου αγώνα. Το Σαββατοκύριακο για το κύπελλο κέρδισε με 3-0 εκτός έδρας την ερασιτεχνική Μπράιτενραϊν.

Δεν έχει απουσίες.

Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κόντρα στην ΑΕΚ και με δύο νίκες με συνολικό σκορ 3-0 προκρίθηκε στα πλέι οφ. Στο πρωτάθλημα πήρε μεγάλη νίκη με 2-1 εντός έδρας επί της Σπαρτάκ Μόσχας και απέχει μόλις ένα βαθμό από την κορυφή.

Επίσης χωρίς απουσίες.

Πρόταση στοίχημα: Η Γιουνγκ Μπόις έχει δίψα για τα πλέι οφ και φέτος δεν παίζει τόσο ανοικτά όσο άλλες φορές. Οι Ρώσοι είναι σίγουρα πιο έμπειρη ομάδα και θα θέλει να κατεβάσει τον ρυθμό των Ελβετών, περιμένουμε κλειστό ματς, κρατάμε σαν πρόβλεψη το no goal.

Πηγή: προτάσεις στοιχήματος