Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 26/8/2017


Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Βόλφσμπουργκ:

Αρκετά καλή η Άιντραχτ εκτός έδρας με την Φράιμπουργκ, πήρε τελικά το 0-0 και ξεκίνησε με θετικό πρόσημο τη χρονιά. Φέτος θέλει διάρκεια στην απόδοση της και όχι να κατρακυλήσει στην περσινή 11η θέση.

Απόντες ο στόπερ Σαλσίδο, ο μπακ Ρεζέγκελ, οι μέσοι Φαμπιάν, Μασκαρέλ, ο εξτρέμ Μπλουμ και ο επιθετικός Μέιερ.

Καθόλου ανταγωνιστική η Βόλφσμπουργκ εντός έδρας με την Ντόρτμουντ έχασε άνετα με 3-0 στην πρεμιέρα. Θέλει να αφήσει πίσω της την περσινή χρονιά που χρειάστηκε τα μπαράζ για να κρατηθεί στην κατηγορία.

Παίζει ο μέσος Στεφάνιακ, απόντες οι στόπερ Μπρουκς, Μπρούμα και οι μπακ Τρες, Γιουνγκ και Βιερίνια.

Πρόταση στοίχημα: Νέο αίμα στην Φρανκφούρτη, έχουν γίνει αλλαγές, αλλά η εικόνα στο Φράιμπουργκ ήταν ενθαρρυντική. Από την άλλη η Βόλφσμπουργκ απογοήτευσε και βλέπει ότι και φέτος η χρονιά θα είναι δύσκολη, κρατάμε σαν πρόβλεψη το no goal.

Άουγκσμπουργκ-Γκλάντμπαχ:

Κακή η παρουσία της Άουγκσμπουργκ, έχασε από το Αμβούργο εκτός έδρας με 1-0, μάλλον δίκαια. Μακριά από τους μπελάδες θέλει να μείνει φέτος, στα θετικά ότι δεν έχει Ευρώπη, όπως την περσινή χρονιά.

Παίζουν ο μέσος Μόραβεκ και ο επιθετικός Γι, απών ο εξτρέμ Καϊούμπι.

Καλύτερη ήταν η Γκλάντμπαχ και κέρδισε δίκαια 1-0 εντός έδρας την Κολωνία στην πρεμιέρα. Ψάχνει κάτι καλύτερο από την περσινή 9η θέση, επίσης και αυτή φέτος δεν έχει Ευρώπη, όπως πέρσι.

Μάλλον εκτός ο μπακ Γιάντσκε και ο εξτρέμ Τζόνσον, απών ο εξτρέμ Γκρίφο, παίζει ο μπακ Στρομπλ.

Πρόταση στοίχημα: Βαρύ το κλίμα είναι στη γηπεδούχο για τον τεχνικό Μπάουμ, προβλημάτισε και στο Αμβούργο. Βέβαια ανέτοιμη είναι και η Γκλάντμπαχ που εκτός έδρας είναι τελείως αφερέγγυα, κρατάμε σαν προγνωστικό στο 0-1 τέρματα.

Πηγή: Prognostika podosfairou