Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΟΥΗΔΙΑΣ 1/7/2017


Μάλμε-Εσκιλστούνα:

Νέα πολύ καλή εμφάνιση για την Μάλμε, κέρδισε εκτός έδρας με 2-1 την Γιονσέπινγκ, αυτή ήταν η 2η σερί νίκη της, τρέχει καλό αήττητο σερί, επιθετικά είναι σε καλή κατάσταση. Εντός έδρας έχει κερδίσει τα 4 από τα 5 παιχνίδια της, ισοβαθμεί στην κορυφή με την Νορκέπινγκ.

Απών ο στόπερ Καρβάλιο.

Δεν μπόρεσε να κοντράρει η Εσκιλστούνα την ΑΪΚ εντός έδρας και έχασε με 1-3, αυτή ήταν η 2η σερί ήττα της, έχει ξεχάσει πότε κέρδισε τελευταία φορά. Εκτός έδρας έχει πάρει μόλις ένα βαθμό σε 6 αγώνες, είναι στον πάτο της βαθμολογίας, δύσκολα θα σωθεί φέτος.

Ο μπακ Πιέρμαϊρ και ο επιθετικός Μπούγια είναι τιμωρημένοι.

Πρόταση στοίχημα: Σε σταθερά καλή κατάσταση η Μάλμε, που θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε, πάντως στα περισσότερα παιχνίδια της δέχεται γκολ. Η ουραγός Εσκιλστούνα δείχνει ότι δεν μπορεί να σταθεί στην κατηγορία, αλλά η έλευση νέου τεχνικού θα της δώσει μια ώθηση, θα ρισκάρουμε σαν προγνωστικό το αμφίσκορο.

Χάλμσταντ-Έλφσμποργκ:

Αν και ήταν αρκετά ανταγωνιστική η Χάλμσταντ, έχασε δύσκολα με 2-1 από τη Σίριους, αυτή ήταν η 2η σερί ήττα της, έχει ξεχάσει πότε κέρδισε τελευταία φορά. Στην έδρα της έχει πάρει μόλις 4 βαθμούς σε 6 αγώνες, είναι εντός επικίνδυνης ζώνης, απέχει 5 βαθμούς από τη σωτηρία.

Ο μεσοεπιθετικός Πεκάλσκι είναι τιμωρημένος.

Αρκετά ουσιαστική η Έλφσμποργκ, κέρδισε εντός έδρας με 2-0 τη Χάκεν, και παρέμεινε για 4ο σερί αγώνα αήττητη, επιθετικά είναι σε καλή φόρμα. Απέχει 3 βαθμούς από τις ευρωπαϊκές θέσεις, εκτός έδρας έχει πάρει 5 βαθμούς σε 5 αγώνες.

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Πρόταση στοίχημα: Κάτι πήγε να δείξει η Χάλμσταντ πριν την διακοπή, έχει ανάγκη από βαθμούς αφού είναι εντός διακεκαυμένης ζώνης. Η Έλφσμποργκ θέλει να μείνει κοντά στην τριάδα, και ήταν σε καλή κατάσταση γενικά. Θα δούμε γκολ, κρατάμε σαν πρόβλεψη τα 2-3 τέρματα.

Πηγή: προβλέψεις στοιχήματος